Home

Топ 3 най-популярни алткойна в момента според Google

25.06.2024 10:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 най-популярни алткойна в момента според Google Източник: https://coingape.com/trending/here-are-the-most-searched-altcoins-on-google-worth-buying/

На фона на значителният ръст на крипто пространството, Биткойн води класацията за популярност наред с няколко различни алткойни.

Тенденциите в търсенето в Google дават представа за популярността на алткойните, което оказва влияние върху инвестиционните решения. Ето един поглед към някои от най-търсените алткойни и техния потенциал:

Етериум (ETH)

Етериум, втората по големина блокчейн мрежа след Биткойн, продължава да бъде много търсена заради своите разширени възможности. Въпреки настоящия си низходящ тренд, Етериум се търгува на цена от $3,373 с пазарна капитализация от $405 милиарда и обем на търговията от $22 милиарда. Неотдавнашното одобрение на спот Етериум ETF засилва привлекателността му като стойностна инвестиция.

Solana (SOL)

Solana се нарежда на четвърто място сред алткойните, най-вече заради ролята си в лансирането на меме монети, които се радваха на огромен интерес от началото на годината. Понастоящем SOL се търгува на цена от $135, с пазарна капитализация от $62 милиарда и обем на търговията от $3.4 милиарда. Мненията на анализаторите за SOL са най-различни, но предишното му покачване до $260 може да предполага потенциал за по-нататъшен растеж.

Pepe (PEPE)

При Pepe се наблюдаваха значителни ценови скокове, като през тази година тя достигна върхови стойности от $0.00001718. Към момента на писане на статията цена е $0.00001169, която е с 46% по-ниска, Pepe е спечелил общо 19,000%, което го позиционира благоприятно сред алткойните за потенциални инвестиции.

Пазарът на криптовалути предоставя разнообразни възможности на фона на неотдавнашните ценови спадове, което прави момента благоприятен за инвеститорите да обмислят навлизане на алткойн пазарите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.