НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 криптовалути, които може да са на ръба на пробив тази седмица

27.05.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 криптовалути, които може да са на ръба на пробив тази седмица

Очакваното рали на алткойните, на фона на нарастващите печалби при много криптовалути подбужда интереса на много инвеститори.

Освен това бичите пазарни условия благоприятстват печалбите на повечето от големите токени, а общата пазарна капитализация се е повишила до $2.61 милаирда, а индексът на страха и алчността показва повишена алчност сред инвеститорите.

Тези фактори, събрани заедно според мнозина повишават шансовете за по-големи печалби през следващите дни за 3 от познатите криптовалути, а именно PEPE, STRK и ETH.

Pepe Coin (PEPE)

Цената на PEPE изглежда не мисли да спира с печалбите, имайки предвид ръста на монетата от 141% през полседния месец, поставяйки множество нови рекорди за всички времена.

Нещо повече, PEPE изглежда изключително бичи настроена, като през последните 7 дни поскъпна с над 75%, повишавайки стойността си до 0,00001686 към момента на писане на статията. В резултат на това PEPE се превърна в 18-тата криптовалута в CoinmarketCap с пазарна капитализация от $7.09 милиарда. Търсенето на този алткойн продължава да нараства, тъй като обемът на търговията се увеличи до $2.64 милиарда след покачване със 29%.

2.Starknet (STRK)

Starknet представя впечатляващи дългосрочни печалби, при които цената му се е повишила с 21% през последната седмица. Според някои ентусиасти същите печалби могат да се очакват и през тази седмица, тъй като стойността му се покачва непрекъснато. Това покачване бе подпомогнато от Виталик Бутерин, основателят на Етериум, който наскоро получи безвъзмездна сума в размер на един милион токена.

От тях вече са отключени 845,205 STRK, което увеличава търсенето на Starknet на пазара поради доверието на Виталик в тази криптовалута. Понастоящем цената на STRK се колебае около $1.31 след 2.8% ръст през последните 24 часа.

3. Етериум (ETH)

Одобрението на Етериум спот ETF върна алткойнът към границата от $4,000, като текущата му стойност е $3,960. Към момента Етериум е на същото ниво, на което беше по време на мартенското рали, но според по-голямата част от крипто сектора ще продължи да расте още по-високо. През последните 7 дни цената на Етериум се е повишила с 27%, се очаква печалбите да се запазят и през следващите дни.

Много криптоанализатори спекулират, че цената на ETH може да се повиши до $6,000, след като пробие над предишният си исторически връх при малко над $4,850.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.