НАЧАЛО Други

Топ 3 акции за покупка до края на годината

ноември 7, 2023 20:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции за покупка до края на годината

Не е тайна, че повечето инвеститори се фокусират върху акции, които предлагат обещаваща възможност за печалба.

Някои компании се открояват като особено обещаващи инвестиции, при условие че бъдат придобити преди цените им да се покачат.

По време на зимните празници се наблюдава забележителен скок в търсенето на видеоигри и конзоли, което прави акциите на известни компании в този сектор потенциално печеливши преди Коледа 2023 г.

Една такава компания е Nintendo, известна с исторически високите си празнични продажби. Например, през празничното тримесечие на 2021 г. Nintendo продаде над 10 милиона конзоли Switch. Освен това компанията често представя нови продукти или версии през този период. Понастоящем акциите на компанията се търгуват на цена от $10.67 в предборсовата търговия, отбелязвайки увеличение от 1.79% за един ден. Освен това тя отбеляза 5.47% ръст през последната седмица и 4.45% ръст през предходния месец, според информацията

Sony е друга привлекателна опция поради огромния успех на конзолата PlayStation 5, увеличените приходи от стрийминг и диверсификацията в различни индустрии. Очакват се силни празнични продажби. Текущата цена на акциите на Sony е $87.25, което отразява 0.99% увеличение през последните 24 часа, 8.02% ръст през последните седем дни и 5.76% ръст на месечната графика, според TradingView.

Microsoft също демонстрира история на силни резултати през четвъртото тримесечие, дължащи се на повишеното търсене на продукти като популярния Xbox, както и на услуги по време на сезона на празничното пазаруване. Текущата търговска цена на акциите на компанията е $355.58, което показва 0.79% увеличение за деня, 5.82% седмично увеличение и 10.56% увеличение през последния месец, според последните данни към 6 ноември.

В заключение, историческите резултати показват, че Nintendo, Sony и Microsoft могат да бъдат обещаващи инвестиции преди Коледа. Въпреки това е изключително важно да се помни, че миналите резултати не са показателни за бъдещите резултати. Препоръчително е да се оценяват рисковете и да се провеждат задълбочени проучвания, преди да се правят каквито и да било покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

JPMorgan може да напусне Китай ако САЩ наредят

Изпълнителният директор на JP Morgan, Джейми Даймън, обсъди позицията на компанията си по отношение на бизнеса ѝ в Китай.

декември 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.