НАЧАЛО Алткойни

Тези нови токени може и да скочат с до 25Х до края на 2023 година

декември 23, 2022 14:51 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези нови токени може и да скочат с до 25Х до края на 2023 година

Тези токени разполагат с потенциал да вдигнат стойността си с до 25Х до края на следващата година.

Крипто пазарът в момента е в състояние на промяна. Докато някои токени, като Биткойн и популярните алткойни (Етериум, Лайткойн, Dogecoin и други), не се справят добре с кризата, сполетяла крипто борсата FTX, то новите блокчейни привличат вниманието на инвеститорите.

Криптовалути, които все още са в предварителна продажба, показват голям потенциал. FightOut, Dash 2 Trade и C+Charge имат възможности да се увеличат с до 25 пъти текущата си стойност до края на следващата година. Това е вълнуващо време за тези, които инвестират в криптовалути в предварителни продажби, тъй като има потенциал за реализиране на значителни печалби.

В тази статия ще разберем защо тези токени са много обещаващи и какви са очакванията пред тях през предстоящата година.

Защо криптовалутите в предварителни продажби имат голямо бъдеще?

Ако искате да се включите в пазара с криптовалути, но сте пропуснали истерията покрай Биткойн, не се притеснявайте – все още има много възможности. Един чудесен начин да се включите е чрез предварителни продажби на нови токени.

За разлика от съществуващите монети, които могат да бъдат доста скъпи, цените по време на предварителна продажба обикновено са доста ниски. Това ги прави отлична възможност за инвеститорите, тъй като има висок потенциал за печалби, когато цената в крайна сметка се покачи. Освен това изискваната минимална инвестиция често не е твърде висока – в диапазона от $20 до $50.

Разбира се, важно е да направите проучване, преди да инвестирате в която и да е криптовалута. Но ако търсите печеливша възможност, предварителните продажби си струва да се обмислят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Най-новите токени, които могат да скочат с до 25х до края на идната година

В следващия параграф ще разгледаме най-перспективните криптовалути, които си заслужават вашето внимание.

FightOut – Най-доброто M2E приложение в крипто пространството

FightOut променя тотално правилата на играта в Move-to-Earn индустрията. Други M2E платформи като STEPN значително популяризираха идеята за възнаграждаване на измерима активност и фитнес цели в мобилни приложения. 

 

 

FightOut приема тази идея, като я подобрява по всички начини, които сме изброили. Първо, това приложение ви позволява да измервате повече от това колко стъпки предприемате – всяка фитнес дейност може да бъде наблюдавана чрез технологични методи, като сензори в мобилни устройства, уреди или фитнес гривни.

Отделно, няма нужда да купувате скъпи NFT-та, за да използвате платформата, тъй като NFT, който ви е осигурен при закупуване на FGHT токени, не може да бъде продаден. 

Получавате възнаграждение за всички дейности, които извършвате, и можете да изградите сила, кардио, техника и други.

Този проект е получил повече от $2.3 милиона инвестиции, но ако се присъедините сега, можете да спечелите до 50% бонус върху вашите вложения, като за $1 може да закупите 60.06 $FGHT.

Dash 2 Trade – Платформа за крипто търговия от най-висок клас

Dash 2 Trade е водеща платформа за  крипто търговия на нови токени. Тя предлага разширен анализ, крипто новини, копиране и изграждане на стратегии и други. Много платформи предлагат някои от тези функции, но Dash 2 Trade предоставя всичко – и непрекъснато се развива.

Проектът беше много успешен до този момент, като в предварителните продажби са събрани $10.5 милиона. Сега, когато предварителната продажба е напът да приключи, токенът e готов да бъде листнат на борсите за криптовалута на 11 януари. 

Вече LBank, Bitmart, Changelly Pro и Uniswap се съгласиха да изброят този токен на своите платформи, което е страхотно развитие и ще продължи да помага на този проект да постигне успех в бъдеще – стига инвеститорите да продължат да го подкрепят. 

Към момента на писане той се търгува на $0.0533 за токен, което предлага добра възможност за ранните инвеститори, които искат да направят 25Х печалба чрез D2T.

d2t

 

C+Charge – Перфектното решение за шофьорите на електрически автомобили

Новото приложение C+Charge е създадено  да революционизира притежаването на електрически превозни средства. Приложението е много полезно, тъй като иска да демократизира въглеродните кредити, давайки на собствениците на електрически автомобили въглеродните кредити, които им се полагат. 

Освен че възнаграждава собствениците на електрически автомобили, приложението ще бъде от огромна полза и за компаниите за станции за зареждане.

CCHG токените имат общо 1 милиард като предлаганe и са базирани на BEP-20 стандарта на Binance. Екипът има за цел да събере $6.6 милиона чрез предварителни продажби, което е сравнително ниска сума. В момента цената за токен е $0.013, но ще се покачи до $0.0235.

Има 400 милиона токена за предпродажба, като 40% отиват за първия кръг, 30% за втория, 20% за третия и само 10% за последния кръг, като ранните инвеститорите имат шанс да генерират до 80% печалба.

Business 2 Community, The Economic Times, LA Weekly, BTC Echo, Yahoo! Finance, Bloomberg, Economy Watch и други медии за крипто новини вече споменаха това приложение.

Заключение

Криптовалутите в предварителни продажби осигуряват страхотни възможности за печалба. FightOut, Dash 2 Trade и C+Charge са крипто проекти, които в следващата година могат да генерират до 25Х печалба на своите ранни инвеститори. Те предлагат иновативни решения, разполагат с опитни екипи и най-важното – получават вот на доверие от инвеститори, медии и специалисти.

Често задавани въпроси

Имат ли бъдеще старите криптовалути?

Да, Биткойн и старите алткойни все още са печеливши. Те са много перспективни, но някои нови монети могат да се повишат до 25 пъти поради ниските си капитализации и възможностите, предложени от предварителните продажби. В същото време някои от по-известните и утвърдени криптовалути станаха доста скъпи, което затруднява включването на нови инвеститори. 

Поради тези причини по-новите монети, които са по-евтини и имат голям потенциал за растеж, е редно да се разгледат.

Могат ли криптотата в предварителна продажба да скочат до 25Х?

Според много анализатори FightOut, Dash 2 Trade и Charge могат да бъдат следващите супер криптовалути, които да скочат с 25 пъти от своята първоначална цена. Разбира се, тези прогнози са хипотетични, но дори и да скочат с 10Х, това би донесло огромна възвръщаемост на инвеститорите в тези проекти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене