НАЧАЛО Прессъобщения

Тези 6 токена могат да се изстрелят, както Shiba Inu след листинга на Binance

21.01.2024 9:30 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 6 токена могат да се изстрелят, както Shiba Inu след листинга на Binance

Спомняте ли си невероятния скок на Shiba Inu през 2021 г.? От сравнително непозната тя се превърна в мултимилиардна сила, особено след като беше листната на най-голямата борса в света по обем на търговия - Binance.

Въпреки че прогнозирането на бъдещето на всяка криптовалута е предизвикателство, в момента има няколко токена, които показват признаци, че притежават подходящите елементи за подобен експлозивен възход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тук не става дума за типичните пъмп и дъмп схеми, а за проекти с авангардни технологии и ангажирани общности, които ги подкрепят.

Шест токена, които ще скочат, както Shiba Inu след листването на Binance

  1. Retik Finance (RETIK): Предварителна продажба на токени, готови да надхвърлят 50 пъти стойността си след листването на борсата
  2. ORDI (ORDI): Вписване на данни в блокчейна на Биткойн с помощта на сатошита
  3. Coq Inu (COQ): Монетата, базирана на AVAX, която се провъзгласи за крал
  4. Kaspa (KAS): Невероятна скорост в блокчейна
  5. Mintlayer (ML): DeFi в мрежата на Биткойн
  6. Aptos (APT): Иновативен проект, подкрепен от бивши разработчици от екипа на Meta

Retik Finance (RETIK): Предварителна продажба на токени, готови да надхвърлят 50 пъти стойността си при пускане на борсата

Retik Finance (RETIK) революционизира пресечната точка на традиционните финанси и криптосферата, като изгражда безпроблемен мост за потребителите. Ядрото на тяхната екосистема включва удобен за потребителите портфейл, дебитни DeFi карти и платформа за плащания, като всички те се управляват от токена $RETIK. Този проект се откроява като нещо повече от поредното DeFi начинание; той служи като портал за обикновените потребители, за да се възползват от пълния потенциал на криптовалутата. Една от убедителните причини, поради които RETIK предизвиква шум, е впечатляващото му представяне в предварителните продажби. Само за един месец проектът успешно набра изумителните $7.6 милиона, което показва високо ниво на доверие на инвеститорите. Тази ранна финансова подкрепа предполага силна основа за развитието на проекта. Друг фактор, допринасящ за потенциала на RETIK, е ограниченото предлагане на токени. Тъй като някога ще бъдат създадени само 1 милиард токена, недостигът се превръща в ключов елемент, който може да доведе до бъдещо повишаване на цената. Този фактор на недостиг, съчетан с акцента на проекта върху използваемостта, позиционира RETIK като забележителен претендент на крипто пазара, вероятно следващ стъпките на успешни проекти като Shiba Inu.

ORDI (ORDI): Вписване на данни в блокчейна на Биткойн с помощта на сатошита

ORDI (ORDI) влиза в историята, като въвежда новаторски протокол, който дава възможност за вписване на информация директно върху сатоши – най-малките единици на Биткойн. Подобно на начина, по който текстовите съобщения направиха революция в комуникацията, протоколът Ordinals на ORDI позволява вграждането на данни, включително текст, изображения и аудио, директно в блокчейна на Биткойн. Това нововъведение отключва множество възможности, вариращи от създаване на дигитални художествени галерии до улесняване на управлението на веригата. ORDI притежава ценното предимство на първия участник, тъй като е пионер в областта на записването на данни (inscriptions) в мрежата на Биткойн. Това стратегическо позициониране позволява на ORDI да улови първоначалната вълна на приемане. Освен това проектът е получил забележителна подкрепа както от Биткойн ентусиасти, така и от влиятелни фигури в технологичната общност, което показва органичен растеж и отзвук сред ключовите заинтересовани страни. Със своя иновативен подход, предимство на първия и стабилна подкрепа от общността ORDI е на път да се превърне в значим играч в блокчейн пространството, подобно на възхода на SHIB в крипто света.

Coq Inu (COQ): Монетата, базирана на AVAX, която се провъзгласи за крал

Coq Inu (COQ) се откроява в пейзажа на меме монетите, тъй като оперира на блокчейна Avalanche. Въпреки причудливото си име, Coq Inu се отличава със стабилна децентрализирана структура, отказан договор (разработчиците са се отказали от него) и заключена ликвидност, сигнализирайки за отклонение от типичните пъмп и дъмп схеми. Тази меме монета се ръководи от ориентиран към общността подход с истински предложения за стойност. Паралелите, направени между COQ и Shiba Inu, подчертават потенциала за нейния успех. Coq Inu ефективно използва силата на социалните медии и ангажираността на общността, също като своя аналог SHIB. Това, което отличава COQ, е нейната солидна техническа основа и отдаден екип, ангажиран с дългосрочно развитие, което е рядкост в областта на меме монетите. Избирайки да се изгради върху блокчейна на Avalanche, Coq Inu получава достъп до процъфтяващо DeFi пространство и стабилна потребителска база, като стратегически се позиционира за растеж.

Kaspa (KAS): Невероятна скорост в блокчейна

Kaspa (KAS) е блокчейн платформа, която е готова да предефинира крипто пейзажа със своя акцент върху скоростта и иновациите. Kaspa използва новаторския протокол GHOSTDAG, който променя правилата на играта в света на механизмите за Proof-of-Work (PoW) консенсус. Представете си следното: всяка секунда се генерира по един блок, като стремежът е скоро да се достигне зашеметяващата скорост от 100 блока в секунда. Тази несравнима скорост не само отличава Kaspa, но и открива нови възможности за реални приложения, като безпроблемни микроплащания и мигновени разплащания. Освен това протоколът GHOSTDAG на Kaspa решава дългогодишните проблеми с мащабируемостта, които измъчват големи блокчейн вериги като Биткойн. Този технологичен пробив позиционира Kaspa като лидер в преодоляването на критичните предизвикателства в рамките на PoW. Комбинацията от бързина, иновации и ангажимент за решаване на основни проблеми превръща Kaspa в убедителен играч в криптовалутния пейзаж, който има потенциала да се конкурира с успеха на утвърдени проекти като Shiba Inu.

Mintlayer (ML): DeFi в мрежата на Биткойн

Mintlayer (ML) е настроен да революционизира пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi) в блокчейна на Биткойн, като премахне необходимостта от заобиколки и странични вериги. Това означава, че вече можете да се занимавате с отпускане на заеми, заемане на средства и търговия директно с помощта на вашия Биткойн, без да се компрометира неговата сигурност в стабилната рамка на оригиналната мрежа.
Проектът се откроява като потенциална промяна на правилата на играта в света на децентрализираните финанси (DeFi) поради няколко убедителни причини. Той умело се справя с критично предизвикателство, пред което са изправени Биткойн ентусиастите, желаещи да изследват DeFi, като същевременно дава приоритет на сигурността и децентрализацията. Служейки като мост, Mintlayer дава възможност за безпроблемно участие в DeFi пространството директно от блокчейна на Биткойн. Освен това Mintlayer (ML) се отличава с подхода си към транзакциите. За разлика от сложността, свързана с peg-ins или “wrapped”токени, Mintlayer опростява процеса, като позволява плавни и сигурни атомни суапове между Биткойн и други активи директно на своята платформа.

Aptos (APT): Иновативен проект, подкрепен от бивши разработчици от екипа на Meta

Aptos (APT) се очертава като водещ блокчейн, който е разработен от бивши програмисти, работили върху Meta. Позициониран като блокчейн от първи слой, Aptos е стратегически създаден за широко разпространение. В основата му лежи иновативният език за програмиране Move, изграден на базата на Rust, който не само гарантира повишена сигурност, но и повишава мащабируемостта. Тази технологична основа поставя началото на нова ера на децентрализираните приложения (dApps).
Aptos се стреми да направи Web3 технологията достъпна за масите, като цели безпроблемно да интегрира блокчейн в ежедневието. Със своите стабилни технически характеристики и подкрепата на Meta, Aptos е на път да се превърне в предпочитана платформа за предстоящата вълна от ентусиасти на криптовалути.

Заключителни мисли

Пейзажът на криптовалутите отново кипи от вълнение, тъй като няколко токена показват потенциал за експлозивен растеж, подобен на стремителния възход на Shiba Inu (SHIB) след листването му на Binance. Въпреки това, сред изброените топ претенденти, Retik Finance (RETIK) се откроява със своята иновация в крипто екосистемата. Retik Finance не е просто поредният DeFi проект; той е трансформираща сила на пресечната точка на традиционните финанси и криптосвета. С удобен за ползване портфейл, дебитни DeFi карти и платежна платформа, управлявана от токена $RETIK, този проект полага основите за масово приемане на криптовалути. Впечатляващите $7.6 милиона, набрани по време на предварителната продажба само за месец, отразяват силното доверие на инвеститорите, потенциално осигурявайки стабилна финансова база за бъдещия му растеж.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.