НАЧАЛО Алткойни

Тези 4 криптовалути могат да изненадат криптопазара

ноември 24, 2022 16:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 4 криптовалути могат да изненадат криптопазара

Тези 4 криптовалути могат да изненадат всички на криптопазара, докато другите алткойни се движат надолу.

Крипто пазарът претърпя значителна волатилност в последно време, а сривът на крипто борсата FTX вся паника сред инвеститорите.

Големите криптовалути като Биткойн и Етериум, които отчетоха значителен възход, изведнъж започнаха да се коригират. Другите алткойни също ги последваха.

Във времена, в които инвеститорите започват да се съмняват в бъдещето на крипто света, 4 нови алткойна привличат вниманието на ивнеститорите.

Те са още във фазата на предварителни продажби, но вече успяха да съберат солидни инвестиции и да получат голямо медийно внимание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Кои криптовалути изглеждат обещаващо?

Dash 2 Trade, RobotEra, Calvaria и IMPT са фаворити сред определени инвеститори напоследък. Те бележат напредък, а перспективите им са обещаващи. Нека видим и малко повече информация за всяка от тях.

Dash 2 Trade – Крипто платформата, която ще промени света на инвеститорите

d2t

Dash 2 Trade е обещаващ криптопроект, който събра над $6.4 милиона от началото на предварителните продажби. В момента се намира в третата от общо девет фази, като цената сега е $0.0513.

Самата платформа предоставя крипто сигнали и анализ на различни криптовалути. Интерефейсът е изключително опростен, за да могат трейдъри с всякакви нива на опит да се възползват, като целта е всеки от тях да спечели от информацията, с която ще разполага платформата.

Това, което отличава Dash 2 Trade от много други подобни продукти на пазара е алгоритъмът за откриване и оценяване на нови криптовалути – той ще разполага с 12 метрики, които ще бъдат оценявани от изкуствен интелект (AI) и опитни трейдъри.

Ранните инвеститори ще генерират доходност от 39%, когато токенът на платформата – D2T, се листне на борсите LBank и BitMart.

Възможностите пред Dash 2 Trade са огромни, а D2T токенът заслужава внимание.

d2t

 

RobotEra – Крипто игра в Метавселената с роботи

roboterra

RobotEra е нова крипто игра в Метавселената, която съвсем наскоро стартира предварителните продажби, а вече събра над $100,000 инвестиции и продаде над 5.5 милиона TARO токена. Освен това основателите получиха финансова помощ от LBank Labs, което е знак на доверие.

Крипто играта ще представлява Метавселена, в която всеки играч ще разполага с аватар – NFT робот, с който ще може да обикаля различни земи, да купува земя, да участва в мисии и дори да посещава различни събития в Метавселената като концерти, нощни клубове, театри и други.

Проектът се задвижва от блокчейна на Етериум. Самият токен струва $0.020 в първата от общо три фази на предварителните продажби, но ще се повиши с 20% в следващия етап, а в последния трети етап ще струва $0.032 или 60% повече от първоначалната цена.

robotera

Инвестиралите рано със сигурност потриват ръце от факта, че централизираната крипто борса LBank вероятно ще листне токена на пазара и ще повиши още стойността му.

robotera3


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Calvaria – Крипто игра с бойни карти, която има безплатна версия

ria

Calvaria: Duels of Eternity е една нова P2E крипто игра с NFT карти, която получи сериозно внимание и привлече много инвеститори. В момента се намира в края на четвъртия от общо десет етапа на предварителни продажби, като вече са събрани над $1.8 милиона. Цената е $0.025, но до края на предварителните продажби ще стигне $0.055.

Ръководството на Calvaria направи много умел ход, като добави безплатна версия, с което успя да привлече много геймъри, които тестваха играта и в последствие инвестираха в нея. Освен това тя има и мобилна версия.

Също като другите проекти в списъка, Calvaria е изградена върху блокчейна на Етериум, като RIA токенът се използва за “двигател” на цялата екосистема и е базиран на ERC-20. Планирани са общо 1 милиард емитирани токена, като 300 милиона от тях ще бъдат за предпродажбите.

Calvaria е много щедра с ранните инвеститори, които ще имат шанс да генерират до 450% доходност в края на предпродажбите, а осигурените листвания в три борси – Kucoin, Gate.io и XT.com са обещаващ признак.

calvaria

IMPT – криптовалута за въглеродни кредити, която ще промени света

IMPT e нов, но доста обещаващ блокчейн, въпреки че дори не е листнат на крипто бористе. Криптовалутата вече успя да събере над $13 милиона в инвестиции.

Това, което прави този проект специален, е мисията – борба с климатичните промени, като от IMPT се опитват да ангажират потребители и бизнеси да участват активно в намаляването на въглеродния отпечатък.

В момента се намираме във втората от общо три фази на предварителните продажби, като цената е $0.023, но ще се покачи до $0.028. Тези, които инвестираха рано, ще могат да спечелят 55% от своето начинание, но не е късно да го сторите и сега.

Заключение

D2T, TARO, RIA, IMPT са обещаващи проекти, които успяват да привлекат вниамнието на инвеститорите. Те се получават медийно внимание, финансова подкрепа, както и партньорства с организации. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене

Цена на Етериум: Ето какво доведе до настоящите позитивни настроения

От Santiment съобщиха за нарастваща активност на големи ключови Етериум портфейли, което най-вероятно е довело до покачване на цената с над 5% през последните 24 часа. 

декември 1, 2022 8:34 1 мин. четене