НАЧАЛО Други

Tether се сдоби с нов главен изпълнителен директор

октомври 14, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether се сдоби с нов главен изпълнителен директор

Емитентът на стабилната монета USDT, Tether назначи Паоло Ардоино за свой нов главен изпълнителен директор на компанията.

Бившият главен изпълнителен директор Жан-Луи ван дер Велде ще изпълнява консултантска роля, като ще продължи да подкрепя компанията и нейната стабилна монета Tether (USDT).

Крипто общността отправи своите поздравления към Ардоино, тъй като Tether насочва поглед към нови начинания и започва инвестиции в Биткойн.

Съобщението на Tether от 13 октомври потвърди повишаването на Паоло Ардоино на позицията главен изпълнителен директор. Той ще запази настоящите си отговорности като главен технологичен директор (CTO) за Bitfinex и като главен стратегически директор за Holepunch.

Считано от декември 2023 г., Паоло Ардоино официално ще поеме ролята на главен изпълнителен директор. Напускащият главен изпълнителен директор Жан-Луи ван дер Велде изрази доверието си в Ардоино, като заяви:

Паоло е изключително подходящ да поведе Tether в тази вълнуваща нова ера. Вярвам, че Tether е готова да продължи бързия си растеж, като продължава да се фокусира върху развиващите се пазари и трансформиращите технологии.

Паоло Ардоино лично сподели това развитие с крипто общността. Известни фигури от пазара на дигитални активи, включително основателят на Tron Джъстин Сън и Габор Гурбач от VanEck, се присъединиха към да го поздравят.

Този стратегически преход е внимателно планиран, за да съответства на дългосрочната визия на Tether, както е посочено в съобщението за пресата. Очаква се назначаването на Ардоино за главен изпълнителен директор да укрепи позициите на Tether в крипто индустрията, особено след като компанията проучи нови сектори и инициира инвестиции в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Coinbase регистрира огромен ръст на обема на търговия – цената на акциите се изстреля с над 70%

След неотдавнашните регулаторни сътресения в Binance обемите на търговия в Coinbase отбелязаха значителен ръст. Едновременно с този скок се наблюдаваше и значителен ръст в цената на акциите на компанията.

декември 4, 2023 6:00 2 мин. четене

Китайските AI фирми устояват на натиска на САЩ

Налагането на ограничения върху чиповете и санкциите, насочени към китайските компании за изкуствен интелект, нанесоха значителен удар върху напредъка на страната в областта на изкуствения интелект.

декември 3, 2023 21:00 2 мин. четене

Канада се разминава с рецесията, но икономиката се свива

Икономиката на Канада се сблъска с неочакван неуспех през третото тримесечие, разкривайки спад на годишна база от 1.1%, както стана ясно от последните данни, което е далеч от рецесия, но показва спъващ се растеж преди предстоящото решение за лихвените проценти.

декември 3, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.