НАЧАЛО Алткойни

Основател на блокчейн компания се присъедини към израелската армия в битката срещу Хамас

октомври 13, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Основателят на SSV Network Алон Мурох, който е родом от Израел, направи изявление относно неотдавнашното си постъпване в израелската армия по време на продължаващия интензивен конфликт с Хамас.

В послание, публикувано в X, платформа за социални медии, Мурох хвърли светлина върху суровата реалност на ситуацията, която надхвърля това, което обикновено се представя от медиите.

Той разкри, че е бил призован в армията, и подчерта, че действителната ситуация надхвърля информацията, достъпна чрез медиите.

Шокиращо е, че зашеметяващите 90 % от засегнатите от тази жестокост са невинни цивилни граждани. Въпреки непрестанните усилия за подобряване на ситуацията той призна, че този конфликт няма да бъде нито “кратък, нито приятен“.

Конфликтът между Израел и Хамас ескалира на 8 октомври с неочаквано нападение, предприето от Хамас от Газа, което наруши границата и доведе до смъртта на няколкостотин души в различни израелски населени места.

В отговор Израел започна въздушни удари и наземни операции, насочени към ликвидиране на скрити позиции на Хамас и инфраструктура в Газа. По последни данни броят на жертвите надхвърля 1,000 в Израел и около 900 в Газа, като по-голямата част от тях са невинни цивилни граждани.

В резултат на тази новина стойността на SSV претърпя забележителен спад от 12.5% през последните 24 часа и в момента се търгува за $13.7.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Лайткойн инвеститорите масово разпродават токени – какво следва?

Последните данни от веригата показват, че през последните десет дни около 199,000 Лайткойн (LTC) адреса са продали напълно своите притежания.

декември 8, 2023 11:00 2 мин. четене

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

декември 8, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.