НАЧАЛО Други

Tether иска да разшири бизнеса си отвъд стабилните монети

19.04.2024 9:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether иска да разшири бизнеса си отвъд стабилните монети

Компанията Tether, известна със своята стабилна монета USDT, наскоро представи цялостен план за преструктуриране, целящ да разшири предлагането ѝ извън стейбълкойните.

Компанията е разделила дейността си на четири отделни отдела: Data, Finance, Power и Edu, всяка със собствена област на фокус.
Подразделението за данни (Data) се фокусира върху инвестиции в нововъзникващи технологии като изкуствен интелект и peer-to-peer платформи. Тя вече е направила инвестиции в компании като Holepunch и Northern Data Group.

Друго подразделение – Finance, отговаря за управлението на предлаганите от Tether стабилни монети и разработването на нови финансови инфраструктури, базирани на блокчейн. Това включва предстоящи проекти като платформа за токенизация на дигитални активи.

Освен USDT, Tether управлява и различни други стабилни монети, включително EURT, CNH₮ и XAU₮. Освен това Tether активно придобива Биткойн, като неотдавнашните покупки възлизат на 8,888 BTC.

Подразделението Power е посветено на устойчиви практики за добив на Биткойн и енергия, съобразени с глобалните цели за устойчивост.

И накрая, подразделението Edu се фокусира върху разширяването на достъпа до дигитално образование, особено в областта на блокчейн и peer-to-peer технологиите. То подкрепя образователни инициативи и партньорства по целия свят.

Това преструктуриране означава преминаването на Tether към по-диверсифициран подход, целящ приобщаване и технологичен напредък в индустрията на дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Фондовите пазари в Европа, САЩ и Азия – какво трябва да знаем

Европейските акции се повишиха заедно с азиатските, водени от ралито на големите американски технологични компании, което тласна Уолстрийт до нов рекорд.

18.06.2024 14:30 2 мин. четене

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

БРИКС: Още две страни официално искат да се присъединят към алианса

С предстоящото разширяване на БРИКС по време на годишната им среща на върха, Малайзия и Тайланд обявиха намерението си да се присъединят към алианса.

18.06.2024 12:00 1 мин. четене

Прогноза за акциите на Microsoft за следващите 12 месеца

Когато разглеждаме гигантите в сектора на технологиите, Microsoft (MSFT) често е първата компания, която ни идва на ум.

18.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.