НАЧАЛО Алткойни

Terraform Labs дариха още $880 милиона на Фондация Luna

април 15, 2022 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Terraform Labs дариха още $880 милиона на Фондация Luna

Разработчикът зад блокчейна Terra (LUNA) Terraform Labs (TFL) подари на Luna Foundation Guard 10 милиона LUNA на стойност около $820 милиона по текущи цени.

The Luna Foundation Guard (LFG) е организация с нестопанска цел, свързана с Terra, която има задачата да обезпечи алгоритмичната стабилна монета Terra USD (UST) на мрежата, за да я поддържа обвързана със щатския долар.

Последното съобщение на Terraform Labs бе споделено в Twitter на 14-ти април, но не очертава за какво конкретно ще отидат средствата. Данните за транзакциите от Terra Finder обаче показват, че 7.8 милиона LUNA (приблизително $630 милиона) са били незабавно преведени от резервния портфейл на LFG вчера.

Като се има предвид скорошния подход на Terra, воден от основателя До Куон, който има за цел да натрупа Биткойн (BTC) на стойност $10 милиарда, за да подкрепи резервите на UST, мнозина очакват, че част от средствата ще отидат за изграждане на хазна, изградена от дигитално злато. Друга част от LUNA може да бъде изгорена (начин, по който се поддържа двойката UST/USD).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн ще достигне $100,000 следващата година, според основателя на Nexo

Някои допълнителни токени Avalanche (AVAX) също попадат в списъка с покупки, като се има предвид, че TFL и LFG закупиха AVAX на стойност $100 милиона миналата седмица.

След скорошното (и продължаващо) купуване на Биткойн (BTC) на Terra, което включва закупуването на приблизително 2,500 BTC (4100 милиона) само преди два дни, портфейлът, принадлежащ на LFG, се превърна в 3-ия най-голям притежател на флагманската криптовалута в световен мащаб, изоставащ само от MicroStrategy и Tesla.

Последното дарение за LFG идва малко повече от месец, откакто TFL подари LUNA на стойност $1.1 милиарда, така че да може да бъде изгорен, за да изсече UST и да увеличи резервите си.

Според счетоводните записи на LFG, общият резервен баланс възлиза на $2.44 милиарда към момента на писане, като BTC представлява около 70% от тази цифра при $1.71 милиарда.

Въпреки всички положителни развития с Terra напоследък, цената на LUNA е намаляла със 7% през последните 30 дни до $81.65 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?

Дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително, след като тя наложи 1,2% данък върху транзакциите, свързани с токените, които се изгарят от предлагането.

септември 26, 2022 9:59 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

септември 25, 2022 17:36 1 мин. четене

XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

Популярен крипто анализатор прогнозира големи печалби за криптовалутата на блокчейн компанията Ripple – XRP.

септември 25, 2022 16:02 1 мин. четене