НАЧАЛО Биткойн

Тази покупка на Биткойн може да е най-голямата новина за 2020г.

декември 11, 2020 16:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази покупка на Биткойн може да е най-голямата новина за 2020г.

Животозастрахователният гигант MassMutual купува солидно разпределение в Биткойн и придобива миноритарен дял във фирмата за институционални инвестиционни решения за BTC, NYDIG.

Според прессъобщение от четвъртък, взаимната животозастрахователна компания, която работи в продължение на три века, е инвестирала капитал в NYDIG на стойност $5 милиона и инвестиция в Биткойн на стойност $100 милиона.

BTC бикът и изпълнителният директор на Galaxy Digital Майк Новограц каза на своите 156,000 последователи в Twitter, че в година, белязана от нарастващо институционално приемане на Биткойн, инвестициите на MassMutual могат да бъдат най-голямата новина за флагманската криптовалута в рамките на 2020 г.

Главният инвестиционен директор на MassMutual Тим Корбет смята, че тези инвестиции са решаваща част от портфолиото на фирмата, като казва, че добавянето на Биткойн ще помогне на [MassMutual] да предостави стойност в дългосрочен план на собствениците на полици“.

Корбет казва, че компанията очаква с нетърпение да търси други разнообразни и иновативни начини да донесе стойност на своите членове.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво е ISO 20022 и защо има значение?


Основателят на NYDIG Рос Стивънс също има положителна перспектива за споразумението, прогнозирайки, че инвестицията на MassMutual ще вдъхнови Биткойн общността като цяло и ще укрепи най-добрата криптовалута, тъй като продължава да придобива сцепление с институционалните инвеститори.

Биткойн – асимптотично непечатаеми здрави пари с некорелирана рискова премия – е крайъгълен камък на нашата практика.

За да помогна на NYDIG да подкрепи следващия етап от пътуването на Биткойн, не бих могъл да мечтая за по-добра компания, с която да работя от MassMutual. Техният траен фокус върху предоставянето на безопасност, сигурност и отговорни иновации на техните собственици на полици и техните семейства … ще вдъхнови по-широката общност на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене