Home

Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

18.06.2024 15:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

Популярният крипто трейдър Bluntz, известен с точните си алткойн прогнози, вярва, че меме токена Dogwifhat (WIF) е на път да претърпи значителен подем.

Bluntz сподели, че въпреки средносрочната си меча перспектива за WIF, той очаква значителен отскок за алткойна. Той цитира множество бичи индикатори, които предполагат, че е неизбежно облекчителното рали, преди WIF да продължи низходящата си тенденция.

Той отбеляза:

„Въпреки че смятам, че WIF може да падне до $1 в дългосрочен план, виждам и потенциален скок от 50% нагоре.

Наблюдавахме пет вълни надолу от върха от $4 и ясни бичи дивергенции на 4-часовите, 8-часовите и 12-часовите графики. Очаквам ABC рали в обратна тенденция до около $3-3.4, което би било капан за закъснелите. Шортове на тези нива би било неразумно.“

Bluntz използва теорията на вълните на Елиът, която прогнозира движението на цените чрез анализиране на моделите на психологията на тълпата, които се появяват на вълни. Според тази теория мечи актив обикновено претърпява спад от пет вълни, последван от ABC подем на три вълни нагоре.

От своя анализ на графиката, Bluntz предполага, че WIF е завършил спада си от пет вълни и сега е настроен за ABC отскок. Той обаче прогнозира, че след този скок меме токена ще спадне до около $1.

Към момента на писане на статията WIF се търгува на $2.02 след 16% спад през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.