НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута може да скочи с до 100 ПЪТИ до 2024г.

27.10.2022 21:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута може да скочи с до 100 ПЪТИ до 2024г.

Според крипто експерти тази криптовалута може да докара до 10,000% възвръщаемост на своите инвеститори. Коя е тя? Виж сега!

Инвеститорите прогнозират, че цената на тази нова криптовалута ще е x100 до 2024 г. 

За разлика от много крипто проекти, които тръгнаха с големи обещания, но се сринаха още на старта, Dash 2 Trade започна силно и привлече вниманието на крипто инвеститорите. Проектът събра $500,000 в рамките на първите 24 часа от предварителните продажби – с очакванията за по-значителни успехи. На третия ден от предварителните продажби, този иновативен крипто проект вече събра заветния първи един милион за своя D2T токен, а към момента остават по малко от 18.3 милиона токени в първата от деветте фази на предварителните продажби. 

Ранните инвеститори трябва да се активизират, за да хванат ниските цени, защото във втората фаза те вече ще се покачат от $0.0476 до $0.05. Според редица експерти, бизнес концепцията на D2T да предостави задълбочен анализ за различните крипто проекти ще увеличи многократно стойността на токена. 

Инвеститорите в платформата ще имат достъп до ключови статистики и информация преди други трейдъри, с което ще могат да винаги да изпреварват конкуренцията. 

Посетете страницата на Dash 2 Trade 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Някои пазарни участници смятат, че тази нова криптовалута може да скочи значително до 2024 г. 

Dash 2 Trade започна едва в края на миналата седмица, а вече гони рекорди. Буквално в рамките на часове, D2T събра над $300,000, което е показателно за потенциала на платформата. 

Освен това, експертите оценяват много високо концепцията на целия проект. Според документацията в официалния уебсайт, разработчиците на Dash 2 Trade в момента изграждат изключително прецизна платформа за анализиране на криптовалути и техния потенциал, както и платформа за социален трейдинг, с която ще се даде достъп на всякакъв тип инвеститори – начинаещи и напреднали, да разберат характерните особености на различните криптовалути, с които искат да търгуват.

Платформа за социален трейдинг (social trading platform): платформа, която позволява на трейдърите да гледат (и евентуално копират) позициите на крипто експерти, възползвайки се директно от знанията на последните. 

Но какво точно ще предоставя Dash 2 Trade платформата: 

  • Сигнали, които индикират за добри възможности за купуване или продаване на криптовалути. 
  • Прецизна оценителна система, която ще даде на потребителите достъп до стартиращи блокчейн проекти с голям потенциал. 
  • Възможности за социален трейдинг, с което инвеститорите ще могат да черпят знания от опитни трейдъри. 

Разбира се, платформата разполага и с куп други функции, които ще бъдат пуснати в началото, както и в процес на развитие на платформата. Интерфейсът е изключително лек и удобен, което прави Dash 2 Trade страхотна опция за трейдъри незаивисимо от новото им. 

Когато погледнем платформата, може да се учудум от факта, че тя е в доста напреднала фаза на разработка, което е нещо необичайно за стартиращ проект. Dash 2 Trade обаче спечели доста инвестиции още преди да стартира – събра цели $200,000 от фонд за рисков капитал. 

D2T обаче има едно ключово предимство, което го прави изключително перспективен блокчейн – създаден е от основателите на друг успешен бизнес – Learn2Trade. L2T се фокусира повече върху Форекс пазара, а самата платформа предоставя технически анализ на всичко, което се случва на фондовите борси, плюс насоки за потенциални добри инвестиции. 

До какви върхове може да достигне? 

Темпото, с което Dash 2 Trade се развива, може дори да бие прогнозите за това кога може да бъде листната криптовалутата на крипто борсите.

Навярно най-важният въпрос, който всеки инвеститор си задава, е – до какви върхове може да достигне D2T токена? На теория, мечият пазар би спрял стремглавия устрем на Dash 2 Trade, но нещата може и да се окажат различни.

Когато говорим за предварителни продажби, понякога тенденциите не са особено релевантни. Един скорошен пример е Tamadoge (TAMA). Криптовалутата успя да събере внушителните $19 милиона през септември, а след като беше листната на крипто борсата OKX достигна до 1,800% възвръщаемост! 

Няма как да се гарантира, че Dash 2 Trade също ще облагодетелства джобовете на ранните инвеститори в рамките само на няколко седмици, но самият проект изглежда повече от обещаващ. Платформата има страхотен интерфейс, който е удобен за всякакъв тип потребители. Тя е изградена от доказани имена в индустрията, а екипът от крипто експерти, които анализират нови блокчейни, ще помогне на инвеститорите да откриват невероятни възможности преди всички останали на пазара. 

Посетете страницата на Dash 2 Trade


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.