НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута има потенциал за x10 и да се противопостави на мечия пазар

декември 12, 2022 15:16 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута има потенциал за x10 и да се противопостави на мечия пазар

Мечият пазар оказва сериозно влияние на цените на повечето криптовалути. Но има една монета, която може да се противопостави на негативния тренд и потенциално да скочи с 1,000%.

Крипто пространството продължава да се развива с невероятни темпове, но мечият пазар изглежда забавя този процес. И когато всички очаквахме да се постигне солиден прогрес, дойдоха новините за FTX и нещата отидоха в много различна посока.

След като втората най-голяма криптоборса изненада всички и изпадна във финансова несъстоятелност, повечето инвеститори започнаха рязко да изтеглят депозитите си, но много от тях нямаха този шанс.

Биткойн и алткойните бяха косвените жертви в цялата ситуация. BTC се срина до под $16,000, а се беше устремил към $20,000. Етериум също отбеляза спад, но се задържа над $1,000.

Една друга криптовалутата обаче, може да привлече вниманието на инвеститорите – Dash 2 Trade.

d2t

Dash 2 Trade – криптовалутата с Х10 потенциал

Dash 2 Trade е нова платформа, която е базирана на блокчейна на Етериум, а токенът D2T използва стандарта ERC-20.

За около месец бяха събрани повече от $9.5 милиона в инвестиции, а се намираме в третата от общо девет фази на предварителните продажби. Цената в момента е $0.0533, но се очаква да достигне до $0.0662.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ранните инвеститори потенциално могат да генерират до 39% печалба, а планираните листвания на LBank и BitMart има шанс да създадат положителен тренд.

Блокчейнът на Dash 2 Trade се радва на голямо медийно внимание, като дори Bloomberg, Yahoo! Finance, Market Watch и The Economic Times го споменават.

d2t

Какво представлява Dash 2 Trade?

Какво стои зад проекта? Dash 2 Trade разполага с платформа за крипто сигнали и анализ на различни криптовалути. Интерфейсът е лесен и удобен за употреба, като дори начинаещи потребители ще могат да се възползват от платформата и да търгуват успешно.

Ключовата пазарна характеристика на блокчейна е уникалният точков механизъм за нови криптовалути в предварителни продажби – той ще позволява на потребителите да следят всичко най-ново в индустрията, а оценяването ще става с няколко метрики, които ще използват най-доброто от задвижван от изкуствен интелект (ИИ) алгоритъм и крипто експертите на Dash 2 Trade.

По този начин всеки ще може да се включва в най-ранна фаза на нови крипто проекти и да печели от това.

Някои от най-известните други приложения на платформата са изграждането на различни търговски стратегии, което ще позволява да се настрои оптималната стратегия за трейдинг на криптовалути, както и да се правят различни тестове.

Инвеститорите ще разполагат с най-висок клас технически индикатори, за да бъдат винаги “в крак” с новостите, а индикаторът за социални настроения ще помага да се намерят потенциални проекти по-бързо от всякога.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Разбира се, търговията с криптовалути е рисково начинание и от екипа на Dash 2 Trade са се постарали да направят профилиране на риска, за да могат трейдърите да избягват капаните на крипто пазара.

d2t

Токеномика на Dash 2 Trade

Както вече разбрахме, токенът на Dash 2 Trade е изграден върху Етериум. Във всичките кръгове на предварителните продажби ще се разпределят общо 700 милиона от общо 1 милиард токена.

D2T токенът ще се използва, за да захранва вътрешната система, както и за плащане на абонаментните планове. Макар да има безплатна версия, тя ще бъде доста “оскъдна”. Стартовият план започва на цена от 400 D2T на месец, а професионалният такъв ще струва на инвеститорите 1,000 D2T месечно.

d2t

Екип на платформата

Екипът на платформата вече има опит с предишни проекти, а именно успешната финансова платформа Learn 2 Trade, която събра над 70,000 членове.

По този начин се научиха доста уроци и се усвоиха добри практики, които ще помогнат на инвеститорите да се възползват от една топ платформа за крипто търговия, която разполага с лесен и удобен дизайн, както и страхотна практичност.

d2t

Заключение

FTX създаде огромна каша за цялата крипто индустрия, като най-потърпешви бяха алткойните и Биткойн, разбира се. Дори Джо Байдън се изказа доста “ласкаво” за всичко случващо се в момента. На фона на негативните новини обаче се появи нов проект на хоризонта, който може да зарадва инвеститорите – Dash 2 Trade. Със своя интуитивен интерфейс, опитен екип и страхотни решения, които блокчейнът предлага, таванът пред тази криптовалута може да е много, много високо.

d2t

Често задавани въпроси

Има ли Dash 2 Trade потенциал за 10Х доходност?

Dash 2 Trade има огромен потенциал пред себе си и предполагаемо може да стигне 10Х напук на мечия пазар. Токенът е още във фазата на предварителни продажби, но има солиден екип с опит зад гърба си, както и над $9.5 милиона в инвестиции. Реномирани издания като Bloomberg, The Economic Times & Market Watch вече писаха за проекта.

Ще пострада ли D2T от срива на FTX?

Най-добрата новина е, че D2T няма да е потърпевш от краха на крипто борсата. Причината е проста – токенът на Dash 2 Trade още не е листнат на централизираните крипто борси и неговата цена е стабилна, като е $0.0533 за токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене