НАЧАЛО Алткойни

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

януари 27, 2022 10:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

В новоиздадена пътна карта за 2022 г. Stellar (XLM) отбелязва, че 2021 г. е предоставила посоката за това накъде трябва да се движи по-нататък.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт договори на Stellar.

Томер Уелър, вицепрезидент по техническа стратегия в Stellar, казва:

Извеждаме DeFi на Stellar на следващото ниво. Смарт договорите ще занижат бариерата за навлизане и ще позволят на разработчиците да изградят нова функционалност с минимизиране на доверието без промени в протокола.

Със смарт договорите, предназначени да пристигнат в блокчейна на Stellar, XLM ще се присъедини към подобните на Етериум, Polkadot, Cardano и Cosmos с разрешаването на смарт договори.

Смарт договорите обикновено се използват за автоматизиране на изпълнението на споразумение без нужда от посредници или загуба на време.

AMM функционалността стана достъпна през 2021 г.; по този начин децентрализираното финансиране не е съвсем ново за Stellar. Въпреки това, трансграничният токен има за цел да разшири DeFi предлагането си чрез предоставяне на директен достъп до глобална мрежа с компании като MoneyGram.

През 2021 г. глобалният разплащателен гигант MoneyGram обяви партньорството си със Stellar и по този начин ще осигури преобразувания от крипто в пари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Томер Уелър каза:

Ние проучваме различни опции за езици за смарт договори и виртуални машини, както съществуващи, така и разработвани от нас. Нашите основни съображения са: безопасност, мащабируемост и справедлив достъп.

На тази дата той казва:

Целим се към тестова мрежа с пълна функционалност до края на 2022 г. В крайна сметка екосистемата ще реши дали и кога да включат смарт договори на Stellar.

Stellar пуска пътна карта за 2022 г.

Stellar (XLM) разкрива, че нейната пътна карта за 2022 г. е изградена около три стратегически градивни елемента:

Първо, увеличаване на мащабируемостта на мрежата и мрежови иновации. Това би трябвало да се постигне чрез разширяване на мрежовия капацитет с порядък и позволяване на иновации без изискване на доверие.

Второ, активиране на повече участие в мрежата. Това може да се постигне чрез включване на екосистемна обратна връзка и участие в дългосрочна стратегия на Stellar, увеличаване на ангажираността и собствеността на екосистемата и привличане на нови участници.

Трето, изискване и насърчаване на разнообразието и включването [на потребителите] чрез извършване на необходимите проучвания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини