НАЧАЛО Алткойни

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

януари 27, 2022 10:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

В новоиздадена пътна карта за 2022 г. Stellar (XLM) отбелязва, че 2021 г. е предоставила посоката за това накъде трябва да се движи по-нататък.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт договори на Stellar.

Томер Уелър, вицепрезидент по техническа стратегия в Stellar, казва:

Извеждаме DeFi на Stellar на следващото ниво. Смарт договорите ще занижат бариерата за навлизане и ще позволят на разработчиците да изградят нова функционалност с минимизиране на доверието без промени в протокола.

Със смарт договорите, предназначени да пристигнат в блокчейна на Stellar, XLM ще се присъедини към подобните на Етериум, Polkadot, Cardano и Cosmos с разрешаването на смарт договори.

Смарт договорите обикновено се използват за автоматизиране на изпълнението на споразумение без нужда от посредници или загуба на време.

AMM функционалността стана достъпна през 2021 г.; по този начин децентрализираното финансиране не е съвсем ново за Stellar. Въпреки това, трансграничният токен има за цел да разшири DeFi предлагането си чрез предоставяне на директен достъп до глобална мрежа с компании като MoneyGram.

През 2021 г. глобалният разплащателен гигант MoneyGram обяви партньорството си със Stellar и по този начин ще осигури преобразувания от крипто в пари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Томер Уелър каза:

Ние проучваме различни опции за езици за смарт договори и виртуални машини, както съществуващи, така и разработвани от нас. Нашите основни съображения са: безопасност, мащабируемост и справедлив достъп.

На тази дата той казва:

Целим се към тестова мрежа с пълна функционалност до края на 2022 г. В крайна сметка екосистемата ще реши дали и кога да включат смарт договори на Stellar.

Stellar пуска пътна карта за 2022 г.

Stellar (XLM) разкрива, че нейната пътна карта за 2022 г. е изградена около три стратегически градивни елемента:

Първо, увеличаване на мащабируемостта на мрежата и мрежови иновации. Това би трябвало да се постигне чрез разширяване на мрежовия капацитет с порядък и позволяване на иновации без изискване на доверие.

Второ, активиране на повече участие в мрежата. Това може да се постигне чрез включване на екосистемна обратна връзка и участие в дългосрочна стратегия на Stellar, увеличаване на ангажираността и собствеността на екосистемата и привличане на нови участници.

Трето, изискване и насърчаване на разнообразието и включването [на потребителите] чрез извършване на необходимите проучвания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене