НАЧАЛО Алткойни

Стабилната монета на PayPal е вече достъпна на KuCoin

септември 23, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стабилната монета на PayPal е вече достъпна на KuCoin

Крипто борсата KuCoin пусна в обращение стабилната монета PYUSD на PayPal, както беше обявено в петък. Това бележи значителен етап в подобряването на достъпността на нововъзникващата стабилна монета, която има за цел да свърже световете на традиционните финанси и криптовалутите.

В допълнение към KuCoin, PYUSD вече стои редом с различни други криптовалути на световно признатата борса. Преди това стабилната монета вече беше регистрирана на известни платформи като Crypto.com, Bitstamp и Coinbase.

Освен това монетата наскоро беше интегрирана и в приложението за peer-to-peer плащания Venmo, което позволява на избрани потребители на Venmo безпроблемно да купуват, прехвърлят и получават PYUSD.

Въпреки тези нови листвания, стабилната монета може и да не изпита значителна тяга в близко бъдеще. Според доклад на Bank of America стабилната монета на PayPal, PayPal USD (PYUSD), макар и да притежава потенциал за повишаване на ефективността на плащанията и подобряване на потребителското преживяване, не се очаква да претърпи значително приемане в краткосрочен план.

Анализаторите предвиждат, че в дългосрочен план PYUSD ще се сблъска с предизвикателства при приемането, като се има предвид нарастващата конкуренция от страна на дигиталните валути на централните банки (CBDC) и стабилните монети, носещи доходност, както и потенциалните регулаторни пречки, особено ако небанковите субекти бъдат ограничени да емитират стабилни монети.

В крипто общността стабилните монети са подложени на внимателен анализ поради опасения относно централизирания им контрол и потенциалните им уязвимости.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.