НАЧАЛО Алткойни

XRP китовете раздвижват пазара – какво следва за цената?

септември 23, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP китовете раздвижват пазара – какво следва за цената?

Цената на Ripple (XRP) проби над $0.52 за първи път този месец в четвъртък, тъй като бичи настроените търговци поеха контрола след срещата на Фед.

След като в продължение на почти 3 седмици се колебаеше около територията от $0.50, на 21 септември цената на XRP си възвърна територията от $0.52. Към момента на писане на статията стойността на XRP се колебае около $0.51, което представлява 2% ръст за последните 7 дни.

Данните от веригата разкриват, че група от крипто китове, притежаващи от 10 до 100 милиона XRP, изглежда е основният двигател на продължаващото възраждане на цената.

Графиката по-долу показва, че китовете са добавили още 160 милиона XRP токена към кумулативните си портфейлни баланси между 16 и 22 септември.

При цени, които в момента се колебаят около $0.52, новопридобитите 160 милиона XRP токени са на стойност приблизително $83.2 милиона.

Известно е, че китовите инвеститори държат токентите за много по-дълги периоди от търговците на дребно. Ако това е вярно, неотдавнашните притоци на китове биха могли временно да намалят предлагането на пазара и да предизвикат по-голямо поскъпване през следващите дни.

Жизненоважните индикатори на веригата предполагат, че бичи настроените XRP китове могат да настояват за още повишения на цената.

След като бичи настроените китове изглежда са поели контрола, то възниква въпроса могат ли да поддържат възходящия импулс достатъчно дълго, за да си възвърнат целевата цена от $0.60?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.