НАЧАЛО Финтех

Сръбският финансов министър коментира Solana в TikTok

13.02.2024 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сръбският финансов министър коментира Solana в TikTok

Популяризирането на крипто портфейла на Solana от страна на сръбския министър на финансите в TikTok предизвика критики заради необичайния си и потенциално неподходящ характер.

Във видеоклип, публикуван в средата на януари, Синиша Мали изтъкна предимствата на крипто портфейлите, но конкретното му споменаване на една марка породи учудване.

Освен това Мали изрази загриженост за ниския процент на приемане на крипто портфейлите в Сърбия в сравнение с други държави. Във видеото сръбският министър посочи конкретно крипто телефона на блокчейн платформата Solana по начин, който изтъква неговата рядкост и висока стойност при препродажба в платформи като eBay.

Според Мали устройството на Solana, чиято цена се покачи на вторичния поради значителното увеличение на стойността на придружаващите го токени, по същество позволява на купувачите да придобият телефон “с портфейл, пълен с пари“.

При запитване относно видеоклипа Министерството на финансите заяви, че Мали използва профила си в TikTok, за да съобщава на обществеността по достъпен начин икономически и финансови концепции. Те подчертаха, че платформите му в социалните медии не са предназначени за рекламни цели.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.