НАЧАЛО Биткойн

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

01.12.2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

Спящ Биткойн кит, който не е активен от почти четири години, отново се появи на пазара, като прехвърли 3,623 BTC ($136.94 милиона) в нови портфейли. Първоначално въпросният кит е инвестирал по $6,889 за BTC, което означва потенциална печалба от $112 милиона към момента на публикуване.

 

Подобни дейности на китовете са от значение, тъй като потенциално показват преструктуриране на портфейла или планове за излизане от пазара, като предлагат информация за пазарните настроения и възникващите тенденции.

Стратегическото влизане на кита по време на мечия пазар през 2018-2019 г., съчетано с непоколебимо държне в продължение на четири години, предполага дългосрочна инвестиционна позиция, необичайна при краткосрочните тенденции в търговията с криптовалути.

Неотдавнашната активност намеква за потенциална промяна в стратегията, вероятно включваща преразпределение на активите или осребряване.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $38,500 – това представлява увеличение от 2.35% в рамките на последните 24 часа при обем на търговия от $20.8 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.