Home

Спот Етериум ETF ще бъде одобрен до седмици, сега всичко е формалности – Galaxy Digital

03.07.2024 16:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спот Етериум ETF ще бъде одобрен до седмици, сега всичко е формалности – Galaxy Digital

Стив Курц, ръководител на отдела за управление на активи в Galaxy Digital, очаква, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще одобри спот Етериум ETF в рамките на "седмици", а не на дни, макар да е съгласен, че решението вероятно ще бъде взето през юли.

В интервю за Bloomberg TV от 2 юли Курц коментира:

Вече сме минавали през този процес. Това е методична процедура, по-скоро формалност на този етап, и Комисията по ценните книжа и фондовите борси участва активно.

Galaxy Digital е сред осемте дружества за управление на активи, които очакват одобрение за предложените от тях спот Етериум ETF. Компанията работи в партньорство с Invesco, за да пусне този ETF на пазара.

Курц обясни:

Занимаваме се с [този процес] от няколко месеца и сме запознати с процедурите и изискванията, тъй като продуктите са доста сходни с Биткойн ETF, по който работихме.

Този график е в съответствие с по-широките очаквания на ETF анализаторите. На 28 юни ETF анализаторът на Bloomberg Ерик Балчунас коригира по-ранната си прогноза за одобренията на ETF, като отбеляза, че SEC е поискала допълнително време за разглеждане на формулярите S-1 от кандидатите.

Според доклад на Bloomberg от 2 юли, който се позовава на източници, близки до ситуацията, на емитентите е даден краен срок до 8 юли за актуализиране на подадените от тях документи, за да се разрешат незначителни проблеми, което може да доведе до допълнителни кръгове на подаване на документи.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.