НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Според Новограц, Биткойн ще стигне над $ 40,000, с участието на инвестиционните банки

ЮЛИ. 4, 2019 18:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Според Новограц, Биткойн ще стигне над $ 40,000, с участието на инвестиционните банки

Майк Новограц, легендарният инвеститор и основател на Galaxy Digital, вярва, че Биткойн ще отчете значително повишение на цената през следващите няколко години.

В интервю за Bloomberg, Новограц каза, че инвестиционните банки ще бъдат следващите големи играчи, които ще влязат в пространството и ще тласнат цената на BTC над $ 40,000.


Консолидацията не означава по-малко движения.


През последните няколко седмици криптопазарът беше доста вълнуващ, но няма съмнение, че цената на Биткойн ще нарасне значително в близко бъдеще. Това са думите на Майк Новограц, основател на Galaxy Digital.


В интервю за Bloomberg Technology, легендарният инвеститор сподели мислите си за последните събития на криптопазара, обсъждайки бъдещето на най-голямата криптовалута в света.


Последният скок на BTC до почти $14,000 беше подхранен от повишения интерес към крипто индустрията. С някои от най-големите компании в света, като Uber и Visa, които в момента участват в проекта на Facebook - Libra, нещата ескалират и имаше “твърде много енергия на пазара”, твърди Новограц.


Той добави, че сега, когато пазарът се консолидира между $ 10,000 и $ 14,000, той вярва, че следващият връх ще е над $ 20,000. Но друго параболично покачване вероятно няма да се случи до средата на края на четвъртото тримесечие, обяснява той.


Когато Тейлър Ригс от Bloomberg го попита кога е най-доброто време за продажба, той каза, че няма да започне да продава, докато BTC не надхвърли $ 14,000.


Големите компании, които навлизат на пазара, ще дадат легитимност на Биткойн (BTC).


Говорейки за Libra - проекта на Facebook, Новограц спомена, че тойнапълно легитимира цялата идея на криптовалутите.” Ниската волатилност на монетата ще я направи идеален инструмент, който да се използва за плащания и няма да се конкурира с най-голямата криптовалута.


В същото време, Биткойн ще се разглежда като сериозен актив, който притежава стойност, сподели Новограц, добавяйки, че има потенциал да се превърне в нещо като дигитално злато.


Има време докато BTC замени златото, но индустрията смята, че повишеният интерес ще позволи на монетата да удвои най-високата си стойност (ATH).


Новограц смята, че инвестиционните банки ще бъдат следващите големи играчи, които ще навлязат на пазара. Широкото използване ще направи криптовалутите част от финансовата инфраструктура на света, което ще привлече вниманието на банките.


Той каза, че Galaxy Digital Investment вече е започнала подготовка за такъв сценарий и се опитва да изгради инфраструктура, преди големите инвестиционни банки да се установят в пространството.


Това, от своя страна, ще доведе до регулации. Новограц вярва, че индустрията се нуждае от по-интелигентно регулиране.


САЩ вече изостават по отношение на крипто регулацията”, каза той, особено в сравнение с места като Бермудските острови и Сингапур, които създават обширна рамка, за да се приспособят към нарастващата индустрия. С влизането на големи играчи като Visa и Mastercard в индустрията, регулаторите ще се интересуват повече от крипто-пространството.


Въпреки нарастващото внимание от страна на централните банки и финансовите компании, Новограц не очаква големи промени, от страна на SEC, поне докато не бъде назначен нов ръководител.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC ...
ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, предрекъл дъното през 2018-та, споделя прогноза за Биткойн

Той вярва, че BTC ще отбележи нови върхове за всички времена тази година, въпреки низходящото си движение през последните два месеца.Псевдонимният крипто анализатор Smart Contracter казва на своите на...
ЯНУ. 24, 2022 01:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света