НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Спенсър Богарт - Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

ОКТ. 31, 2018 20:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Спенсър Богарт - Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

И сега трябва да се купува Биткойн, въпреки последните загуби.


Това каза Спенсър Богарт вчера, 26-ти май, на CNBC в сегмента "Fast Money". Криптовалутата ще се търгува на "поне" ​ $10,000 до края на годината, добави той.

Богарт е партньор в корпорацията Blockchain Capital и според него е първият анализатор от Уолстрийт, който покрива Биткойн и блокчейн. Биткойн вече е претърпял три слаби седмици, "най-дългата си поредица от загуби от септември 2017", коментира той. Въпреки това, Богарт очертава една възходяща прогноза в дългосрочен план, като казва, че:

Дългосрочният тренд е много непокътнат ... Институционализацията на Биткойн се случва абсолютно ... Всяка голяма банка се опитва да направи нещо в пространството. Или ще предлагат Биткойн на своите клиенти, работещи на платформа за попечителство, или откриват търговско бюро.


Богарт подчерта, че много алткойни вероятно са "надценени", подчертавайки опасностите от относителната оценка. Той направи паралел между бума на ICO в края на 2017 г. - началото на 2018 г. и бумът на dot-com, предупреждавайки, че много крипто токени са "over-promising and under-delivering". Богарт каза, че ще продава алткойнове като Cardano , TRON , IOTA и NEO , но е "неутрален" и ще държи Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash и EOS . "Много съм конструктивен по отношение на Етереум в дългосрочен план", каза той. Въпреки това, той внимава и с Ethereum в момента поради многото "надценени" токени, изградени на платформата.

Богарт също така отбеляза, че това е първият мечи пазар, където никой не е лансирал идеята за "края на Биткойн". Реалността на по-дълбокото институционализиране на крипто пространството осигурява дългосрочен план на крипто като цяло.

 Може ли Биткойн да се търгува по-ниско? Разбира се, но мисля ли, че ще се търгува на по-високо след година? Абсолютно ... Бих предположил, че Биткойн ще затвори годината на поне над $10,000.


Слабото представяне на крипто-пазарите, за момента, изглежда продължава.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света