НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Спенсър Богарт - Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

ОКТ. 31, 2018 20:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Спенсър Богарт - Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

И сега трябва да се купува Биткойн, въпреки последните загуби.


Това каза Спенсър Богарт вчера, 26-ти май, на CNBC в сегмента "Fast Money". Криптовалутата ще се търгува на "поне" ​ $10,000 до края на годината, добави той.

Богарт е партньор в корпорацията Blockchain Capital и според него е първият анализатор от Уолстрийт, който покрива Биткойн и блокчейн. Биткойн вече е претърпял три слаби седмици, "най-дългата си поредица от загуби от септември 2017", коментира той. Въпреки това, Богарт очертава една възходяща прогноза в дългосрочен план, като казва, че:

Дългосрочният тренд е много непокътнат ... Институционализацията на Биткойн се случва абсолютно ... Всяка голяма банка се опитва да направи нещо в пространството. Или ще предлагат Биткойн на своите клиенти, работещи на платформа за попечителство, или откриват търговско бюро.


Богарт подчерта, че много алткойни вероятно са "надценени", подчертавайки опасностите от относителната оценка. Той направи паралел между бума на ICO в края на 2017 г. - началото на 2018 г. и бумът на dot-com, предупреждавайки, че много крипто токени са "over-promising and under-delivering". Богарт каза, че ще продава алткойнове като Cardano , TRON , IOTA и NEO , но е "неутрален" и ще държи Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash и EOS . "Много съм конструктивен по отношение на Етереум в дългосрочен план", каза той. Въпреки това, той внимава и с Ethereum в момента поради многото "надценени" токени, изградени на платформата.

Богарт също така отбеляза, че това е първият мечи пазар, където никой не е лансирал идеята за "края на Биткойн". Реалността на по-дълбокото институционализиране на крипто пространството осигурява дългосрочен план на крипто като цяло.

 Може ли Биткойн да се търгува по-ниско? Разбира се, но мисля ли, че ще се търгува на по-високо след година? Абсолютно ... Бих предположил, че Биткойн ще затвори годината на поне над $10,000.


Слабото представяне на крипто-пазарите, за момента, изглежда продължава.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света