НАЧАЛО Алткойни

Съоснователят на Ethereum нарича Solana неустойчивa

март 23, 2022 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съоснователят на Ethereum нарича Solana неустойчивa

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и бивш съосновател на Етериум Джоузеф Любин разкритикува Solana и казва, че смята, че икономическият модел за изплащане на “непропорционални награди” на валидаторите е неустойчив.

По време на скорошно интервю Любин каза, че блокчейнът трябва да измисли по-устойчив бизнес модел и проекти като Solana са “fake it till you make it, или ще умрат”.

Любин каза, че освен проблема с икономическия си модел, Solana също се е сблъсквала с доста технически проблеми. Той отбелязва, че е имало много пъти, в които веригата е падала поради спам атаки, което според Любин също има пряка връзка със структурата на таксите.

Прочети Още: Етериум вече изгори ETH на стойност близо $6 милиарда

Междувременно Solana отвърна на коментарите на Любин. Разработчиците на криптовалутата казаха, че гледането на приходите не предвижда точно дългосрочното представяне на икономическия модел на даден блокчейн.

Пазарният дял на Етериум е нараснал от почти 100% доминантност през 2020 г. до малко над 54% и през цялото време е тенденция на спад.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене

Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс каза, че Етериум вероятно ще направи корективно движение през следващите седмици.

август 18, 2022 11:55 1 мин. четене

Cardano с нова актуализация преди хард форка Vasil

Според данни от Github, споделени от Cardano Updates, е пусната новата версия на Cardano Rosetta 1.8.0, която поддържа предстоящия ъпгрейд на протокола Vasil.

август 17, 2022 21:40 1 мин. четене

Coinbase: Тази криптовалута ще бъде основополагаща в бъдеще

Водещата американска борса за криптовалути твърди, че една стабилна монета ще играе важна роля в трансформиращия се финансов пейзаж.

август 17, 2022 18:24 1 мин. четене