НАЧАЛО Алткойни

Solana: VanEck прогнозира цена от над $3,000 в следващите 6 години

октомври 28, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: VanEck прогнозира цена от над $3,000 в следващите 6 години

Solana демонстрира стабилно представяне, като цената на SOL се покачи над $32 по-рано тази седмица, като към момента на писане на статията цената на токена все още се намира на ниво около $32.3. Пазарните анализатори очакват тази възходяща инерция да се запази. 

VanEck, уважавана компания за управление на активи, предложи някои значителни ценови прогнози.

Докладът на VanEck за Solana предизвика обширни дискусии. Той очертава различни сценарии за оценка на SOL, като предвижда ценови диапазон на Solana между консервативна оценка от $9.81 и оптимистична прогноза от $3,211,28 до 2030 г. За сравнение, целевата цена на Етериум е определена на $11,800.

Това би означавало извънреден скок на цената на SOL с 10,600% през следващите седем години. В доклада се обмисля и сценарий, при който Solana се превръща в първата блокчейн система, в която се хостват приложения с над 100 милиона потребители.

Solana (SOL) се отличи като един от водещите участници сред десетте най-големи криптовалути, като може да се похвали с печалби от над 200% от началото на 2023 г. насам.

Вследствие на това токенът надмина забележителни играчи като Биткойн и Етериум. Едновременно с това общата заключена стойност (TVL) на DeFi на Solana достигна впечатляващ етап, достигайки $378 милиона. Въпреки това, според техническия анализ, Solana може да претърпи частично възстановяване преди значително рали в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.