НАЧАЛО Алткойни

Solana среща важна съпротива при $142 – какво означава това?

12.05.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana среща важна съпротива при $142 – какво означава това?

Неотдавнашният спад на пазара повлия на различни криптовалути, включително Solana (SOL), която се доближи до критично ниво на подкрепа, което е ключово за нейната бъдеща траектория.

Вчера SOL регистрира 5% спад като към момента на писане на статията цената на актива възлиза на на $145, като може да се похвали с пазарна капитализация над $64 милиарда, което го позиционира като петия по големина криптоактив.

Низходящата тенденция доведе до намаляване на претегленото настроение на SOL, което отразява преобладаващите мечи настроения, заедно със спад в социалния обем, сигнализирайки за намалена популярност сред крипто ентусиастите.

Анализирайки графикаа на SOL, става ясно, че токенът се доближава до решаващо ниво на подкрепа около $142. Ако Solana тества и задържи тази подкрепа, инвеститорите може да очакват потенциално възстановяване. Въпреки това, пробив под това ниво може да доведе до неблагоприятни последици.

[readmoer id=”110382″]

Проучвайки данните от Santiment, се наблюдава, че открития интерес на SOL е намалял в тандем с цената му, което предполага потенциално обръщане на продължаващата тенденция.

Въпреки това, повишеният процент на финансиране на SOL поражда загриженост по отношение на ценовото му действие, съчетано с намаляване на съотношението на дълги и къси позиции, сигнализирайки за преобладаващо мечо настроение.

Като се имат предвид тези показатели, има възможност цената на SOL да спадне под нивото на подкрепа от $142. Индексът на относителната сила (RSI) е в съответствие с мечите настроения, показвайки низходящ тренд. Има обаче някои положителни индикатори, като например MACD, показващ възходящи тенденции и Chaikin Money Flow (CMF), показващ признаци на потенциално увеличение на цената след рязък спад.

Ако SOL успешно тества подкрепата от $142, инвеститорите може да станат свидетели на възраждане към нивото на съпротива от $160. Въпреки това, ако SOL не успее да задържи тази подкрепа, цената му може да падне рязко към следващото ниво на поддръжка около $120-$125 през следващите дни, което представлява най-лошия сценарий.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.