НАЧАЛО Алткойни

Solana: Силен месец за алткойна – кога да очакваме скок до $500?

30.03.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: Силен месец за алткойна – кога да очакваме скок до $500?

През март пазарът на дигитални активи стана свидетел на забележително представяне от различни активи, като Solana (SOL) се очерта като открояващо се представяне, издигайки се с впечатляващите 40% и доближавайки се до нов рекорд за всички времена. Основният въпрос, който вълнува инвеститорите, обаче, е кога ще надмине решаващото ниво от $500?

Предишният рекорден връх на Solana от $259,97, постигнат през ноември 2021 г., сега стои в сянката на текущата си цена от $185, преживявайки незначителен спад от по-малко от 1% през последните 24 часа. И все пак сближаването на техническите индикатори и неговата последователна възходяща тенденция през последните седмици предполага потенциал за по-нататъшен импулс нагоре.

Въпреки че е в началото на годината, 2024 г. се оказа период на възход за пазара на дигитални активи, подкрепен от скока на Биткойн до почти $74,000 и като цяло положителни настроения на пазара. Сега вниманието е насочено към потенциалната траектория на различни активи през следващите месеци.

Solana (SOL) се очертава като един от най-интригуващите активи, като може да се похвали с 40% увеличение през март и да потенциал за скок към границата от $500. Въпреки че тази цел може да изглежда амбициозна предвид текущата му оценка под $190, Solana демонстрира устойчивост и инерция, които биха могли да я тласнат към нови върхове.

Подхранван от плама около меме монетите, Solana стана свидетел на скок в обема на своя децентрализираните борси (DEX) тази година, като близо 6 милиона потребители допринесоха за неговия растеж. Активът достигна рекорден връх на 14 март, надхвърляйки 7.86 милиона по обем, поддържайки нива над$6 милиона оттогава насам – забележителна промяна от края на декември.

Продължаващата мания по меме монети не показва признаци на отслабване и продължава да вдъхва оптимизъм за Solana, особено в очакване на Биткойн халвинга. Някои платформи, като Changelly, дори прогнозираха нов рекорд за всички времена за Solana преди събитието.

Блогът за прогнозиране на цените на Changelly прогнозира, че Solana (SOL) потенциално ще надмине прага от $500 до края на април, поставяйки цел от $514 на 19 април, с леко увеличение до $516 до 22 април, само два дни след халвинг събитието.

Въпреки че в момента активът е изправен пред възможността, с потенциално ниво на подкрепа от $167, възходящият импулс на корекция и консолидация може да проправи пътя за Solana да пробие своя рекорд за отново.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.