НАЧАЛО Алткойни

Solana пусна блокчейн възел на Amazon Web Services

ноември 1, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana пусна блокчейн възел на Amazon Web Services

Solana направи новаторско съобщение, разкривайки голям напредък в достъпността и интеграцията на блокчейна на платформата.

Те заявиха, че приложението Node Runner вече позволява разгръщането на възли на Solana в Amazon Web Services (AWS), предлагайки безпрецедентна лекота на взаимодействие с мрежата на Solana за предприятията по целия свят.

Този ход позиционира Solana като втората мрежа след Етериум, която се поддържа от приложението Node Runner на AWS Cloud. Тази интеграция открива нови хоризонти пред предприятията, които се стремят да използват потенциала на блокчейн технологията.

Чрез AWS пускането на консенсусни и RPC (Remote Procedure Calls) на Solana, се превърна в безпроблемен процес, изискващ минимални технически познания. Предприятията могат безпроблемно да свържат своите децентрализирани приложения (dApps) към блокчейн, като разгърнат напълно високата производителност и ниските такси за транзакции на Solana.

Дан Албърт от Фондация Solana изрази вълнението си, като подчерта как тази разработка значително намалява бариерата за стартиране на възел, което прави внедряването в Solana по-лесно от всякога. Тази достъпност е от решаващо значение за включването на нови потребители и компании, особено за големи традиционни финансови компании и Web3 проекти, които могат да се сблъскат с предизвикателства при създаването на независима инфраструктура.

Инициативата Blockchain Node Runner на AWS Cloud изигра ключова роля за демократизиране на достъпа до блокчейн технологията. С добавянето на Solana предприятията и проектите вече могат бързо и ефикасно да разгръщат RPC възли, като ускоряват стартирането на dApps и позволяват на глобалните предприятия да използват възможностите на Solana в корпоративен мащаб.

Старши архитект на решения в AWS Cloud, изрази ентусиазъм от тази интеграция, като подчерта нейния потенциал за увеличаване на достъпността до иновативни облачни технологии като децентрализираната мрежа.

Сътрудничеството между Solana и AWS Cloud чрез приложението Node Runner е значителна крачка към превръщането на блокчейн технологията в по-достъпна и удобна за ползване. Предприятията по целия свят вече могат да се възползват от мощта на Solana, като се възползват от нейната висока производителност и ниски такси, като същевременно изпитат безпроблемен процес на внедряване.

Това партньорство представлява съществена стъпка към широкото приемане и интегриране на децентрализираните технологии в блокчейн индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.