НАЧАЛО Алткойни

Solana преминава през същия цикъл като Етериум през 2018 г., според основател на крипто фонд

30.06.2022 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana преминава през същия цикъл като Етериум през 2018 г., според основател на крипто фонд

Един крипто ветеран казва, че Solana (SOL) в момента преминава през фаза, подобна на тази, която Етериум (ETH) преживя преди четири години.

Съоснователят на криптофонда за рисков капитал Variant Спенсър Нуун сподели в Twitter, че настоящите проблеми на Solana няма да имат значение след няколко години.

Струва ми се, че SOL преминава през подобен [цикъл], както ETH през 2018 г. При мечите пазари не само цените са рефлексивни – настроенията също са такива. Solana има жизнена екосистема от разработчици и [проблемите ѝ с моментите, в които мрежата е недостъпна], са решими. Това ще бъде очевидно в ретроспекция.

През последните 12 месеца Solana претърпя поредица от прекъсвания на мрежата, които се отразиха негативно на цената на SOL. Мрежата се срина за 4.5 часа по-рано този месец след седемчасово прекъсване на мрежата между 30 април и 1 май, когато бета-клъстерът на главната мрежа на проекта “престана да произвежда блокове в резултат на спрян консенсус“.

Конкурентът на Етериум също се сблъска с известни проблеми с представянето на мрежата през декември и януари, както и с предишно прекъсване през септември миналата година.

Solana, деветата по пазарна капитализация криптовалута, се търгува около $31.6 към момента на писане на статията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Deutsche Bank предвижда отскок за Биткойн – ето докъде

Нуун също така твърди, че най-добрите проекти в пространството на децентрализираните финанси (DeFi) са доказали, че могат да се представят добре в мечи пазар.

Големият извод от последните няколко седмици е, че сините чипове в DeFi пространството се представят добре при екстремна волатилност. Докато TradFi криптовалутата беше [заета с проблемите си], повечето протоколи на ETH функционираха безпроблемно. Интересното е, че размерът на DeFi [пространството] може да се увеличи 100 пъти и те все още ще работят добре.

Наскоро Solana Labs, разработчиците на блокчейн мрежата Solana, обявиха пускането на собствен Android смартфон, наречен “Saga“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.