НАЧАЛО Алткойни

Solana поскъпна с 15% и добави $1 милиарда пазарна капитализция в рамките на ден

юли 9, 2023 12:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana поскъпна с 15% и добави $1 милиарда пазарна капитализция в рамките на ден

На фона на настоящото движение в диапазон на крипто пазара Solana (SOL), децентрализирана финансова платформа (DeFi), се очертава като печеливш токен.

През последните 24 часа SOL стана свидетел на значителен скок в активността на покупките. Към момента на изготвяне на статията Solana може да се похвали с пазарна капитализация от $8.7 милиарда. Ден по-рано пазарната оценка на проекта беше стигнала до $8.98 милиарда като в рамките на същия период от време се наблюдаваше забележителен приток от $1.02 милиарда.

Този засилен натиск за покупки се отрази и на цената на SOL, която успя да се задържи комфортно над нивото на подкрепа от $20. Понастоящем SOL се оценява на $21.77, което отразява дневен ръст от близо 0.5%. В рамките на седмицата Solana отбеляза ръст от над 14%.

Въпреки че скокът на цената на Solana няма конкретен разпознаваем катализатор, си струва да се спомене, че неотдавнашните печалби съвпадат със значителни партньорства в мрежата.

Един от забележителните примери е сътрудничеството между Coca-Cola в Сърбия и платформата Solana NFT SolSea, където те съвместно обявиха предлагането на незаменяеми токени (NFT) по време на музикално събитие.

Като част от това партньорство Coca-Cola планира да разпространи 100 лимитирани суичъра, придружени от NFT, на избрани участници.

Освен това Solana предизвика значителен интерес в социалните медии, където се наблюдава ръст на бичите настроения. Според Santiment, компания за анализ на веригата, споменаванията на Solana в Reddit са отбелязали забележителен скок през последната седмица.

Като се има предвид влиянието на търговците в Reddit върху пазарните движения, може да се предположи, че те са изиграли значителна роля за стимулирането на неотдавнашното ценово действие на Solana.

Интересно е, че през юни Solana беше изправена пред потенциално изключване от няколко американски борси поради съдебно дело на Комисията по ценните книжа (SEC), в което се твърди, че SOL е нерегистрирана ценна книга. Фондация “Solana” изрази своя ангажимент да оспори това твърдение. Независимо от крайния резултат, изглежда, че SOL е подготвена за труден път напред.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.