НАЧАЛО Алткойни

Solana изглежда готова да надмине Етериум – кога и какво да следим

септември 3, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana изглежда готова да надмине Етериум – кога и какво да следим

Рисков капиталист, който точно предсказа дъното на пазара на криптовалути през 2022 г., предполага, че един от конкурентите на Етериум е в добра позиция да надмине водещата платформа за смарт договори.

Крис Бърниске, основател на Placeholder Capital, сподели прозренията си със своите последователи в социалната медийна платформа X (Twitter). Той смята, че Solana (SOL) показва силен потенциал да надмине Етериум като водеща алтернативна криптовалута по време на следващата фаза на разширяване на риска на крипто пазарите.

Анализирайки двойката SOL/ETH, Бърниске подчерта, че Solana вече е възстановила нивото от 0.01 ETH и потенциално може да достигне 0.02 ETH при следващия значителен пазарен подем.

Важно е да се отбележи, че гледната точка на Бърниске не е предназначена за критика към Етериум. Той изрази бичи настроения едновременно към Етериум и Solana, като подчерта, че е възможно да се поддържат и държат и двата актива и мрежи. 

Той ги разглежда като имащи различни рискове и визии, но в крайна сметка допринасящи положително за екосистемата на криптовалутите, подобно на подхода му към Биткойн и Етериум.

Бърниске смята, че Solana проявява признаци на възраждане поради няколко фактора, включително по-ниски такси за транзакции, подобрена функционалност, по-висока пропускателна способност и липса на прекомерен хайп.

Solana изглежда преживява ренесанс, характеризиращ се с фини подобрения на продукта, подобрена функционалност, намалени такси, увеличена пропускателна способност на транзакциите и сдържан маркетингов подход – все признаци на нов продуктов цикъл, който набира скорост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.