НАЧАЛО Алткойни

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

09.12.2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

Майкъл ван де Поуп, предположи, че макар двойката ETH/BTC да се приближава към дъното си, следващите два месеца се очаква да донесат значителна активност за алткойните:

Биткойн остава стабилен около $43,000, докато Етериум набира скорост. Възможно е да се приближаваме към дъното или да сме го достигнали за ETH/BTC. Следващите два месеца се очертава да бъдат изключително активни за алткойните. Насладете се на предстоящото пътуване!

Ван де Поуп продължи да споделя прозрения и продължи с (OP) и Arbitrum (ARB), заедно с популярната меме монета Pepe (PEPE).

Що се отнася до меме монетата PEPE, анализаторът отбелязва нейната значителна инерция и спекулира, че тя потенциално би могла да подражава на траекторията на Dogecoin (DOGE).

Той предположи, че купуването по време на низходящи тенденции може да бъде подходяща стратегия:

PEPE проявява значителна инерция, но препоръчвам да се наблюдава ретест около $0.000001285-$0.000001350, преди да се насочите към границата от $0.000002000. Покупките по време на низходящи тенденции изглеждат разумни в тази пазарна фаза. Това може да е новият DOGE.

Преминавайки към Optimism, ван де Поуп отрази сходства в пътя му с Етериум:

Optimism изглежда отразява траекторията на Етериум. В случай на корекция, насочването към диапазона между $1.85 и $1.935 за вход може да бъде разумно. В момента изглежда, че токенът преследва движението на пазара.

Анализаторът завърши с преглед на Arbitrum, като прогнозира скок към нивото от $1.30, предвиждайки бичи настроено първо тримесечие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.