НАЧАЛО Алткойни

След скока в цената на Dogecoin, трейдърите прогнозират, че и тези 7 криптовалути биха могли да нараснат 10 пъти

09.11.2022 10:18 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След скока в цената на Dogecoin, трейдърите прогнозират, че и тези 7 криптовалути биха могли да нараснат 10 пъти

DOGE регистрира скок, като достигна $0.10. Ето кои токени могат да нараснат 10 пъти, включително D2T, TAMA и IMPT.

Цената на Dogecoin (DOGE) удари $0.10, така че ентусиастите навсякъде се чудят коя криптовалута да купят след това?

Със сигурност на пазара има силни имена като TAMA, IMPT и, разбира се, Биткойн. Но може би най-популярното име в момента е Dash2Trade. D2T е токен е базиран на ERC-20 стандарта и предлага достъп до аналитични инструменти за трейдинг.

Вижте кои са другите 7 криптовалути, за които трейдърите прогнозират, че биха могли да нараснат 10 пъти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.Криптовалутите, които изглежда могат да последват Dogecoin

Ето кратък списък на най-споменаваните имена в Twitter към момента. Тези токени са чудесна възможност за тези, които са пропуснали да закупят DOGE преди скока.

Shiba Inu

SHIB често следва Dogecoin.

GCR (@GiganticRebirth), известен потребител с близо 300 хил. последователи в два акаунта в Twitter, написа от втория си акаунт, че 1 DOGE струва около 8,000 SHIB, отбелязвайки двугодишен връх на тази ценова разлика. В исторически план това съотношение е около 5,000 SHIB.

@GiganticRebirth е известен с точните си прогнози, включително за върха на Биткойн през 2021 г. и мечия пазар през 2022 г., заедно със срива на UST и LUNA месеци преди да се сринат. Това му спечели облог от $10 млн. с До Куон.

Tamadoge

Съвсем наскоро TAMA поскъпна с почти 2,000%, като скочи от около $0.01 до $0.197.

Ниската пазарна капитализация от $24 млн. и славата на Doge мемето правят TAMA монета, която трябва да се следи. Играта с NFT домашни любимци със сигурност ще допринесе за покачване на стойността.

TAMA може да бъде закупена на OKX. В момента се търгува на цена от $0.023.

tama

SushiSwap

DonAlt и Jim Talbot бяха сред първите търговци, които публикуваха бичи прогнози за цените на SUSHI.

В момента SushiSwap се търгува на цена от $1.7, а преминаването към най-високата стойност за всички времена от $23 би било корекция от над 1,000%.

ApeCoin

The Bored Ape NFTs са попкултурна сензация, а Yuga Labs едва ли ще изчезне, тъй като се оценява на $5 милиона.

@HackermanAce и други топ трейдъри очакват APE да се представи добре в дългосрочен план, въпреки неотдавнашните корекции. Токенът се използва като местна валута на метавселената Otherside, което само му добавя допълнителна стойност.

Очаква се ApeCoin да се върне на своята ATH от $28 след огромен скок от сегашната си цена.

Ще даде ли DOGE път на новите криптовалути 

Въпрос на време е Dogecoin да се успокои. Това би отворило пътя за възход на някои нови криптовалути през следващите месеци.

IMPT

IMPT е във възход! След одобрението на Джейкъб Бъри и Crypto Ahoy токенът на Impact Project събра $11 милиона в предварителната продажба. Сега той има за цел да приложи блокчейн технологията към въглеродните кредити. 

IMPT провежда предварителна продажба, а токените са налични на impt.io.

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Calvaria

Calvaria е P2E фентъзи крипто със собствен RIA токен, който в момента е в продажба. Играта ще бъде пусната през 2023 г. и е сравнявана с Gods Unchained.

Посетете Calvaria.io, за да закупите токени RIA.

 

ria

Dash 2 Trade

D2T може да е следващата монета, която може да даде значителна възвръщаемост. Това би било възможно, тъй като платформата предоставя достъп до някои полезни инструменти за криптоанализ и все още е в ранна предварителна продажба.

Можете да закупите D2T в платформата Dash2Trade.com.

d2t

Може ли цената на Dogecoin да продължи да се покачва?

Bluntz (@SmartContracter) публикува информация по темата, като прогнозира късно покачване на SHIB като последица от скока на DOGE. Никой обаче не смята, че DOGE е приключила.

Той прогнозира, че след няколко години цената на DOGE ще бъде по-висока от $0.065. По отношение на неотдавнашното покачване на Dogecoin, Bluntz заяви, че единственият риск при Doge е да не се запасите с достатъчно.

@SmartContracter е известен с това, че прогнозира дъното на мечия пазар на BTC през 2018 г. шест месеца преди то да се случи. Неговата прогноза за цената се размина само с $40.

Неговите прогнози за DOGE са, че токенът ще достигне $1 (1,000% увеличение). Най-високата стойност на монетата за всички времена беше $0.74 през май 21 г., когато Илон Мъск беше гост в Saturday Night Live и го спомена.

Не можем да кажем със сигурност колко високо ще се повиши цената на DOGE, но криптовалутата ще бъде основна тема в Twitter сега, когато е закупен от собственика на SpaceX и Tesla.

Ъпдейт: На 29 октомври цената на Dogecoin се повиши до $0.151, но след това се върна обратно до $0.11 – $0.12.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Новият ERC-20 токен Dash 2 Trade предлага по-бързи печалби?

Токенът D2T е базиран на ERC-20, което означава, че може да се закупи с Етериум.Платформата на Dash 2 Trade предоставя достъп до инструменти за анализ на търговията. В момента се намира в предварителна продажба и може да се закупи за $ 0.0476.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.