НАЧАЛО Блокчейн

Скокът на този алткойн с над 100% повдига въпроси

февруари 21, 2023 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скокът на този алткойн с над 100% повдига въпроси

Цената на този алткойн за игри, базирани на Етериум (ETH), регистрира значителни печалби. Освен това компанията обяви плановете си за голямо обновяване на токеномиката.

Фондацията разкри новите си инициативи за проекта, които имат за цел да подобрят устойчивостта и прозрачността на екосистемата на блокчейна.

Според информацията, появила се на 20 февруари, компанията планира да въведе “обновено предложение за токеномика”, което обхваща обработката на резервните токени на Klaytn.

Предвижда се управителният съвет на Klaytn да гласува предложението от 22 февруари до 28 февруари. Фондацията също така планира да публикува дългосрочната пътна карта на блокчейна на 27 февруари.

Фондацията добави, че проекта в момента е във фазата на децентрализация – последната фаза от пътната карта за управление, която има за цел да увеличи участието на общността в процеса на вземане на решения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн е позициониран за близо 300% скок, твърди анализатор


Интересното в случая е, че малко преди съобщението, KLAY поскъпна от най-ниската стойност от около $0.18 на 13 февруари с над 110% до $0.37 на 19 февруари. Оттогава цената се възстанови и към момента на писане на статията KLAY се търгува за около $0.30. Въпросът тук е имало ли е изтичане на вътрешна информация, тъй като актива е реализирал възход точно преди обявяването на плановете от страна на Klaytn.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Arbitrum води по дневни транзакции, а Етериум изостава

Употребата на Arbitrum (ARB) нарасна, след като решението за мащабиране от втори слой разпредели 12.75% от токените си чрез airdrop.

март 24, 2023 22:00 1 мин. четене