Home

Ще се насочи ли токена на Binance до $1,000 след придобиването на FTX?

09.11.2022 17:56 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се насочи ли токена на Binance до $1,000 след придобиването на FTX?

Binance токенът удря $1,000 след придобивката на FTX , но дали BNB наистина е големият печеливш, или има изненади? Нека видим.

Binance – най-голямата борса за криптовалута в света – ще поеме контрол върху FTX, което се смята за доста смел ход от крипто инвеститорите. Въпреки че Binance вече е най-големият играч в крипто пространството, придобиването на третата най-мащабна борса по дневен обем на търговия подчертава два ключови фактора за успеха ѝ: амбиция и ликвидност.

Токенът на Binance – BNB,  е една от най-популярните и широко разпространени криптовалути и е част от силна екосистема, която включва редица успешни продукти и услуги. Придобиването на FTX дава на Binance по-голям контрол върху крипто търговията и вероятно ще привлече още потребители към платформата.

Слага ли Binance край на крипто зимата за 2022г?

Беше дълъг и труден път за крипто ентусиастите и инвеститорите. Вече повече от две години цените са в период на “крипто зима” (период на спадове у консолидация). Но може ли придобиването на FTX от Binance да е сигнал за края на крипто зимата?

Не може да се отрече, че последните няколко години бяха трудни за крипто пазара. Цените се понижиха и интересът намаля. Но през цялото това време върлите крипто инвеститори се задържаха, чакайки деня, в който цените ще започнат да се възстановяват.

Този ден може е по-близо отколкото предполагате. Придобиването на FTX от Binance е знак, че големите играчи в индустрията разполагат с ликвидност, което благоприятства инвестирането в криптовалути. Това може да бъде причина цените да започнат да се покачват отново. И така, това ли е краят на крипто зимата?

Биткойн и Етериум на червено – но волатилността се проявява и в двете посоки

И Биткойн, и Етериум претърпяха скок в стойността напоследък, като BTC проби над $21,000, а Етериум се изкачи до над $1,500. Въпреки че оттогава цените се коригираха, като Биткойн се търгува на около $17,540, а Етериум падна до $1,200, тази едностранна волатилност може да бъде последвана от период на подем.

Това е положително развитие за тези, които са привърженици на криптовалутите, тъй като показва, че все още има значителен интерес и търсене за най-популярните крипто активи.

Токенът на Binance (BNB) до $1,000 в скоро време?

Binance токенът (BNB) достигна над $660 преди почти 1 година, след като започна бичия пазар на ниво от $30, отичтайки печалби от 2,100%. Тази година токенът падна до $196, но към момента се движи над $290.  

С придобиването на FTX, собственикът на Binance Чанпен Джао (CZ) дмеонстрира ясно на всички, че крипто борсата има огромна ликвидност и доста свободни пари, което може да бъде тласък за инвеститорите. $1,000 е напълно постижимо ниво за BNB в рамките на бичи пазар, като е вероятно да ни делят само няколко месеца от един такъв по-продължителен период на подем.

Големите победители са други

Binance Coin (BNB) е токен, създаден от борсата Binance, който има различни приложения в платформата, включително плащане на такси, използване на Binance DEX и участие в стейквания – залог на токени за пасивна доходност посредством осигуряване на мрежата. Цената на BNB нараства стабилно от стартирането му през 2017 г. като водещата позиция на борсата означава, че има потенциал за значителни печалби в бъдеще.  

Това прави целта от $1,000 много постижима – това ще осигури на инвеститорите потенциална възвръщаемост от 300%.

И макар да звучи малко странно, големите победители са други, а именно три валути в етап на предварителна продажба – Dash 2 Trade, Calvaria и IMPT. Нека се запознаем с тях.

IMPT – амбициозен блокчейн, който ще се бори за климата

IMPT е “най-зеленият” блокчейн – изграден е върху Етериум, който се нуждае от много по-малко енергия (до 99.9% по-малко) след последната си голяма актуализация. Самата концепция на проекта е да свърже еко ориентирани брандове с клиенти, които искат да печелят награди и промоции.

impt

Не липсва интерес към IMPT токена – той събра за няколко седмици над $12.5 милиона и в момента се намираме във втората от общо три фази на предпродажбите, в които ще бъдат емитирани 1.8 милиарда токена, или 60% от общия брой.

Макар да няма същата възвръщаемост като Calvaria, IMPT дава шанс на ранните инвеститори да направят до 55% доходност, а дори тези, които се включват сега, ще генерират 27.7% до края на третия кръг на предварителните продажби.

impt

 

Dash 2 Trade – крипто платформа за анализи и сигнали за търговия

Dash 2 Trade e създадена от “трейдъри за трейдъри”. Тя ще дава информация за най-горещите крипто сделки, които могат да донесат на инвеститорите голяма доходност.

d2t

Ключовото предимство на платформата пред конкуренцията е уникалният механизъм за оценяване на крипто проекти в ранна фаза – ще се използват 12 различни метрики, с които експерти ще могат да преценят кой проект има потенциал и кой – не.

Това ще даде шанс дори на неопитни трейдъри да инвестират по-умело. Именно това е и основната причина Dash 2 Trade да събере над $5.7 милиона за няма и месец, като в момента се намираме в третата фаза на предварителните продажби от общо девет.

d2t2

Вече и има оферти за листване на централизирана крипто борса LBank, което дава шанс на инвеститорите да генерират допълнителна доходност, макар че тези, които се включиха в първия кръг, ще реализират 39% печалба още в края на предпродажбите.

d2t

Calvaria – P2E крипто игра с инвестиционен потенциал

Calvaria: Duels of Eternity e нова крипто игра, която разполага с огромен потенциал за развитие. Тя се справя успешно в предпродажбите и вече достигна до четвъртата фаза от общо десет.

calvaria

Към момента са събрани над $1.6 милиона в инвестиции, а тези, които се включиха в първата фаза на предварителните продажби, ще могат да генерират до 450% доходност след всички кръгове на продажби. 

Самата игра се очертава обещаващо, като има безплатна версия (F2P), както и P2E версия . Разработват се и мобилни версии, за да се привлекат повече потребители.

За десетте етапа са планирани 300 милиона токена, като останалите 700 милиона са планирани за различни цели – стейкване, награди за инвеститорите и други.

calvaria1

След края на предпродажбите се очаква и така желаното листване на няколко централизирани крипто борси – Kucoin, Gate.io, както и XT.com. Безспорно това дава шанс за още по-голяма възвръщаемост.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Solana (SOL) демонстрира устойчивост – какво следва?

Solana (SOL) демонстрира силни резултати напоследък, със забележими печалби в различни времеви рамки.

19.07.2024 10:30 2мин. четене

Binance стартира нов крипто проект с мащабен airdrop

Binance представи най-новия си алткойн airdrop, предизвиквайки засилен интерес в криптовалутната общност.

19.07.2024 7:00 1мин. четене

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.