НАЧАЛО Алткойни

Ще се завърнат ли криптовалутите след краха на FTX?

25.11.2022 15:12 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се завърнат ли криптовалутите след краха на FTX?

Криптовалутите поеха сериозен удар след краха на FTX. Ще се върнат ли обратно в правия път? Ето какво мислят експертитe.

Настъпиха трудни дни за света на криптовалутите. След огромно покачване на цените през последните няколко месеца, FTX, една от големите крипто борси, се срина съвсем наскоро, повличайки редица криптовалута надолу. Това предизвика много паника и несигурност сред инвеститорите, което доведе до разпродажби навсякъде.

Но много пазарни участници остават оптимисти, вярващи, че това е само миг несигурност и че криптовалутите ще се възстановят от този срив. Те посочват факта, че подривният клас ативи е изграден върху децентрализирани блокчейни, които са невероятно устойчиви и са демонстрирали отново и отново, че са устойчиви. Докато краткосрочните перспективи може да са мрачни, онези, които вярват в криптовалутите, са уверени, че те ще се върнат по-силни от всякога.

Фалитът на FTX и падението на крипто

Фалитът на FTX доведе до рязко спадане на цените на криптотата. Инвеститорите се уплашиха, че техните финанси са поставени под риск и започнаха масова разпродажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В резултат на това много експерти се насочиха към предварителните продажби на токени. Техните перспективи са обещаващи, а при добра концепция и достатъчно внимание от медиите тези токени могат да се преборят успешно с мечия пазар. Но кои са най-интересните криптота в начален етап на развитие? Нека видим.

IMPT

IMPT е блокчейн, който е базиран на Етериум. Целта му е да се бори с промените в климата, а основателите си поставят амбициозната задача да достигнат до потребители и брандове, с които съвместно да усъществят тази мисия.

Над 25,000 марки са заявили интерес, сред които се отличават имената на Amazon, Microsoft, Samsung, Netflix & LEGO. Потребителите пък ще могат да печелят въглеродни кредити срещу покупките си, а тези кредити ще могат да разменят за NFT-та.

В момента проекта се намира във втората от общо три фази на предварителните продажби като са събрани цели $13.1 милиона до момента, а ранните инвеститорите ще имат възможност да генерират печалби до края на предпродажбите.

impt5

Освен това един късметлия ще спечели голямата награда – $100 хиляди в IMPT токени.

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е нова Play-to-Earn игра, базирана на NFT бойни карти, като победителите в битките ще печелят награди, а инвеститорите могат да генерират доходност по много начини.

Тези, които са се включили в първия етап, ще имат шанс да си докарат печалби до 10-тия етап на предпродажбите, а цели три листвания на крипто борси са гарантирани до момента – това са листвания на Кucoin, Gate.io & XT.com

25% са отредени за стейкинг пула, което ще ви даде шанс да спечелите пасивен доход от поддържането на блокчейна, който е базиран на Етериум.

calvaria

Над $1.9 милиона са инвестициите в RIA токена, а към момента проекта се намира в края на четвъртия етап на предварителните продажби.

calvaria

RobotEra

RobotEra e нова крипто игра подобна на The Sandbox, Decentraland и Axie Infinity, която ще се развива в метавселената. Името дава много добри насоки за това какво ви очаква в играта – вашите герои ще бъдат NFT роботи, които ще могат да правят най-различни неща – ще можете да посещавате концерти, театри, фризьорски салони, нощни клубове и други места.


Също така ще можете да закупувате земя, да строите и да “копаете” на своя “континент” в метавселената.

В момента проектът се намира в първия от общо три етапа на предварителните продажби, а цената на TARO токенът е $0.020 като в последния етап се очаква да достигне $0.032. Това ще създаде възможност за ранните инвеститори да осъществят доходност, а финансовата подкрепа от LBank Labs навежда на мисълта, че там се очаква и листването на проекта.

robotera3


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Заключение

Криптовалутите поемат много удари покрай кризата с крипто борсата FTX. Никой не беше очаквал това събитие и затова то докара паника сред инвеститорите, която доведе до срив в цените на Биткойн и алткойните, но индустрията е задвижвана от оптимисти, което са добри новини за целия крипто свят. Именно затова инвеститорите не се отказаха, а започнаха да търсят алтернативи в други проекти – и ги намериха в IMPT, Calvaria и RobotEra – криптота в предварителни продажби с голям потенциал.

Криптовалутите не са много стари активи, но вече са доказвали неведнъж, че могат да се справят с кризи. Затова и те ще се справят успешно в тази тежка ситуация. Все пак, някои проекти са по-перспективни от други като IMPT, Calvaria и RobotEra имат огромни възможности пред себе си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.