НАЧАЛО Алткойни

Ще има ли прибиране на печалби от инвеститорите в The Sandbox (SAND)?

08.01.2023 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще има ли прибиране на печалби от инвеститорите в The Sandbox (SAND)?

През 2023 г. интересът към проектите за метавселената и NFT може да се възстанови и и затова е необходимо да се проучи техният потенциал.

Един такъв проект е The Sandbox, който наскоро обяви изненадващо партньорство с Forbes.

Цената на SAND във възход

Неотдавнашно съобщение на WhaleStats разкри, че SAND приключи седмицата, като се присъедини към списъка на 10-те най-купувани токена от ETH китовете.

Скокът в търсенето сред тази кохорта инвеститори е доста интересно наблюдение, като се имат предвид последните резултати на SAND. През първата седмица на януари токенът регистрира скок от 24%.

Търсенето от страна на Етериум китовете увеличи шансовете алткойнът да удължи възхода си през следващата седмица. Но продължението на този тренд може да бъде осуетено от потенциалното прибиране на печалби, тъй като може да видим прибиране на печалби.

Към момента на писане на статията SAND се търгува около $0.45, а продължение на повишението може да тласне актива към $0.50. Около това ниво може е 50-дневната пълзяща средна.

Цената също така ще се намира в рамките на нивото 50 на индекса на относителната сила (RSI). Повторен тест на този диапазон може да повиши вероятността за краткосрочно прибиране на печалби, а оттам и възможността за корекция.

 

Натискът за покупки от страна на ETH китовете може да подсили настроенията на инвеститорите и да подкрепи продължително рали. Освен това The Sandbox наскоро обяви предстоящото си пускане на нова метавселена, наречена Game Maker 0.8. Това съобщение също може да е допринесло за благоприятните настроения сред инвеститорите.

Може ли SAND да запази бичия си импулс?

Способността на SAND да продължи да се покачва в крайна сметка зависи от това дали ще успее да събере достатъчно търсене. Неговата метрика за разпределение на предлагането разкрива, че повечето от водещите категории адреси все още допринасят за бичия натиск.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Една от най-големите инвестиционни банки в света започва да държи Биткойн


Това наблюдение подкрепя очакванията за продължаване на бичия импулс.

Съществуват и други признаци, подкрепящи такъв резултат. Например предлагането, държано от топ адресите, наскоро регистрира значително покачване, което потвърждава, че китовете купуват. Освен това The Sandbox стартира януари с рязко увеличение на активността в областта на разработките.

Тези наблюдения могат допълнително да засилят настроенията на инвеститорите в полза на биковете. Независимо от това инвеститорите трябва да следят ценовото действие внимателно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.