НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB) стартира своя собствена стабилна монета

10.07.2022 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB) стартира своя собствена стабилна монета

Водещият разработчик на Shiba Inu (SHIB) публикува нова актуализация за общността на меме криптовалутата относно плановете за пускане на стабилна монета и награден токен.

Стабилна монета SHI

Според разработчикът стабилната монета SHI няма да се влияе от пазарните колебания.

Той призна, че след срива на Terra UST вече има основателни опасения относно стабилните монети. Но според него версията на SHI, която се разработва в момента, избягва всички проблеми на проекти като Terra (LUNA).

Що се отнася до SHI, в нашата децентрализирана мрежа сме свидетели на независима разработка от група разработчици. Те представиха версия на SHI, която изглежда избягва проблемите, открити в други [проекти].

Разработчикът добави, че стабилната монета SHI ще бъде налична тази година, ако всичко върви по план.

TREAT токен

Разработчикът заяви, че към екосистемата на Shiba ще се присъедини нов токен – TREAT.

TREAT ще служи като награден токен за всички в екосистемата SHIB, докато токенът BONE ще бъде награден токен за валидаторите в Shibarium.

Междувременно лоялните Breed членове ще имат запазено за тях ограничено количество TREAT, защото са устояли на всички неотдавнашни критики към проекта.

(TREAT) ще извлича награди за метавселената и блокчейн версията на играта с колекционерски карти на Shiba, както и за това, че ще помогне за осигуряването на баланс на Shiba.

Разработчикът заключи, че новият токен ще бъде от полза за екосистемата на Shiba Inu и ще подпомогне нейната пълна децентрализация.

Актуализации за Shibarium, метавселената и играта с карти 

В публикацията в блога бяха включени и актуализации за Shibarium – мрежа от втори слой, по която се работи от известно време.

Водещият разработчик спомена, че по проекта работят нови програмисти, въпреки че все още няма дата за стартирането му.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо Етериум (ETH) очевидно е ценна книга, според Майкъл Сейлър

По отношение на плановете за изграждане на метавселена разработчикът разкри, че плановете са попаднали на временна пречка, но тя е разрешена и “екипът все още е посветен на изграждането на най-добрата метавселена на планетата“.

Той също така намекна и за нова колекционерска игра с карти, разработена от Playside и Shiba Games, като заяви, че ще бъде публикувана повече информация за нея впоследствие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.