НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu развълнува потребителите на Shibarium с airdrop събитие

30.05.2024 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu развълнува потребителите на Shibarium с airdrop събитие

В публикация в X (Twitter), Lucie, ръководител на маркетинг отдела на Shiba Inu, предизвика вълнение в общността на SHIB със съобщение за предстоящ airdrop само за потребителите на Shibarium - решението от втори слой, изградено върху блокчейна на Shiba Inu.

Подробностите за airdrop-а бяха споделени в публикация, в която Lucie описа положителна дискусия с Buzz, псевдонимния основател на K9 Finance DAO, проект, работещ върху Shibarium. Ръководителят на маркетинговият отдел изтъкна надеждността и почтеността на Buzz, като заяви:

Имах невероятен разговор с Buzz (@buzzdefi0x) от K9 Finance. Както обикновено, той продължава да впечатлява не само като изключителен разработчик, но и като човек, на чиято дума можеш да разчиташ.

Lucie сподели:

[Искам] да разкрия някои идеи за предстоящия airdrop на #Shibarium. Да, той идва! Ще можете да печелите точки просто като се прехвърлите към Shibarium, използвате Shibarium и притежавате определени токени като LEASH и KNINE. Безплатни токени ще бъдат раздадени на всички участници, като количеството им ще зависи от притежаваните от вас монети и дейността ви.

В отговор на съобщението на Lucie, Buzz предостави допълнителни разяснения относно структурата на airdrop събитието:

Да, наистина K9 DAO ще проведе airdrop със задна дата. Действията, които ще бъдат възнаградени, включват: продължително задържане, прехвърляне към Shibarium, тестване на K9 в тестовата мрежа, стейкинг на KNINE, използване на dApps, изградени на Shibarium и др. Ще има много начини за печелене на точки, за да се класирате.

Buzz уточни, посочвайки, че текущите дейности на потребителите вече се проследяват, за да се определи правото им на бъдещи награди.

Освен това предупреди общността да изчака официалните съобщения относно активирането на airdrop-a:

Внимавайте #SHIBARMY KNINE airdrop-ът все още не е стартирал. Изчакайте съобщения от официалния акаунт на K9 Finance. Събитието е предвидено в пътната карта за Q4 и ние активно събираме данни за портфейлите, които ще се класират.

Тъй като вълнението се засилва, съветваме общността да остане на линия за по-нататъшни актуализации директно от екипите на K9 Finance и Shiba Inu, тъй като те продължават да разработват и усъвършенстват критериите за airdrop събитието.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.