НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину: Почти 90% от притежателите на SHIB са на загуба

септември 8, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Почти 90% от притежателите на SHIB са на загуба

Последните седмици се оказаха трудни за Шиба Ину (SHIB) ентусиастите, тъй като токенът отбеляза значителен спад, в резултат на което 82% от инвестиралите в проекта претърпяха загуби - стойността на техните дялове сега е по-ниска от първоначалната им инвестиция в щатски долари.

Според данни, получени от изследователската платформа IntoTheBlock, едва 11% от притежателите на SHIB в момента могат да се похвалят с печеливш портфейл. Други 6% са на границата на печалбата, докато мнозинството от тях, 83%, се борят с нереализирани загуби.

По-нататъшният анализ разкрива, че значителни 77% от общото предлагане на Шиба Ину в обращение се намират в портфейлите на инвеститори и значими притежатели с дял от поне 0.1% от наличните токени.

Положително е, че равен процент от адресите (70%) се падат на непоколебими, дългосрочни притежатели, които поддържат своите SHIB притежания повече от година. Приблизително 27% са държали своите токени в продължение на период от един до дванадесет месеца, като остават само 3%, които са придобили токена през последния месец.

Към момента на писането на статията SHIB се търгува на цена от $0.00000758, като показва сравнително стабилно представяне за деня, но 5% спад за последната седмица.

За разлика от това, при Шиба Ину се наблюдава последователен спад в класирането по пазарна капитализация в индекса CoinMarketCap. Понастоящем тя заема 16-та позиция сред най-ценните криптовалути на пазара, отразявайки 18% спад в стойността през последния месец и над 5% загуби само за една седмица.

Според данни, събрани от IntoTheBlock, преобладаващите настроения в общността на проекта са по-скоро “предимно мечи“, като 3 индикатора сигнализират за мечи перспективи, докато 2 остават неутрални, а 1 е бичи.

С успешното възобновяване на Shibarium, “Shytoshi Kusama“, виден участник в екосистемата на Шиба Ину, подчерта критичната важност на укрепването на приемането на меме монетата, твърдейки, че успехът на общността зависи от това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.