НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще има финален спад на пазара преди да видим възход, твърди анализатор

ЯНУ. 21, 2022 11:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има финален спад на пазара преди да видим възход, твърди анализатор

Популярният крипто анализатор Никълъс Мертен казва, че въпреки дългосрочната консолидация, може да има обрат.

Позициите на топ търговците показват, че ще има обрат в края на “окончателен спад”.


В нова стратегическа сесия Мертен казва на своите 496,000 абонати в YouTube, че топ търговците като цяло са бичи и че цената на крипто активите в крайна сметка ще се повиши, след като страхът отшуми.


Не Пропускай: Ще продължи ли Cardano (ADA) своя възход?

Според индекса на крипто страха и алчността, пазарните настроения преминаха от “страх” през декември до “екстремен страх” този месец, което може да създаде проблеми за търговците, използващи прекомерен ливъридж.


“Въпреки че мечите настроения все още присъстват на пазара, от повечето водещи индикатори е много ясно, че трябва да видим окончателен [спад].

Имаме нужда хората да бъдат в позиция, в която или ще бъдат ликвидирани от позициите си…”


Търговецът казва, че инвеститорите с дълбоки джобове ще се възползват от мечия пазар, за да увеличат притежанията си, докато търговците, които заемат къси позиции, могат да се сблъскат с ликвидация на активите си.

“Докато всички се натрупват в късите позиции, докато късите позиции се натрупват на спот пазара, китовете, които обичат да купуват истински фискални биткойни, ще купуват масивно.

Те ще повишат цената и ще причинят още повече ликвидации...


Така работят нещата.


[Признаците за по-обещаващ подем] обикновено се срещат при страх от страна на емоционални търговци и инвеститори. На пазара емоционалните търговци подхранват вида ценово действие, което институциите обичат да купуват.”


Към момента на писане, Биткойн се е понижил с 6.7% за последните 24 часа, губейки подкрепата на $40,000, като в момента се търгува на $39,177.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света