НАЧАЛО Алткойни

Шансовете за одобрение на спот Етериум ETF рязко скочиха

21.05.2024 6:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шансовете за одобрение на спот Етериум ETF рязко скочиха

Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас значително повишиха вероятността за одобрение на спот Етериум ETF до 75%, което предполага голяма промяна в позицията на SEC.

Балчунас отбеляза, че се говори за потенциален обрат от страна на SEC, вероятно поради политически натиск. Преди това консенсусът беше, че тези ETF ще бъдат отказани поради минимално взаимодействие между емитентите на ETF и SEC, като анализаторите оценяваха само 10% шанс за одобрение.

Въпреки това бившият главен изпълнителен директор на Grayscale Майкъл Зоненшейн остана оптимист с наближаването на крайния срок за одобрение на Етериум ETF.

Сега, в светлината на последните развития, Сейфрат и Балчунас  са увеличили шансовете за одобрение до 75%, в очакване на допълнителни актуализации на заявленията. Репортерът на Fox Business Елинор Терет спомена, че ситуацията се развива “в реално време”.

Анализаторът на криптовалути Джейк Червински отбеляза, че одобрението на спот Етериум ETF би било изненадващо за мнозина във Вашингтон, окръг Колумбия, което потенциално показва значителна промяна в крипто политиката на САЩ след двупартийното гласуване на SAB 121.

Както беше съобщено по-рано, окончателното решение на SEC относно предложението за VanEck ETF се очаква на 23 май.

Цената на Етериум скочи с 23% през последната седмица, достигайки $3,600, докато Биткойн се търгува около $70,000 след като се изстреля с близо 11% за същия период.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.