НАЧАЛО Биткойн

Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

юни 27, 2018 19:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

Не е тайна, че когато цената на Биткойн отиде някъде, алткойните я следват.

По време на това писане на статията, Биткойн е спаднал с 1,6% през последните 24 часа. Всеки друг alt в топ 10 (с изключение на Tether ) е спаднал с между 4.5% и 7.5% за същия интервал от време.

Изпълнителният директор на ADVFN Clem Chambers вярва, че връзката не е едностранна и че добива на алткойни действително служи за индикация за потенциално движение на цените на лидера на пазара. „Ако имате силен сигнал от алткойновете, тогава има какво се случва под капака на Биткойн „, заяви той пред Forbes, уточнявайки:

Е, има такъв сигнал и това е минната награда. Гледам наградите за мощната карта Nvidia 1080ti, за да получа насоки. В момента тя е паднала от класациите. Няколко седмици назад и картата щеше изкопае $3.50 от Биткойн-еквивалентни алткойни, но в момента ще имате късмет да изкопае $1.50. Това е мигновено предупреждение за мен, тъй като спадът в минните награди е по-бърз от спада в доларовата цена на Биткойн и е в най-ниския край на диапазона през последната година.

Chambers заключи:

 Биткойн е на ръба на друг тежък спад, който очаквам това лято да докара цената надолу до ниското ниво, откъдето е дъното.

Също така, Chambers разглежда Биткойн от историческа гледна точка, като отбелязва, че този мечи пазар не е нещо ново за най-голямата криптовалута. Всъщност, ако погледнете рухванията на Биткойн цената от 2013 г. и 2014 г., можете да копирате и поставите останалите модели на диаграми в много логично дългосрочно ценово предсказване.

Въпреки това, Chambers напомня на инвеститорите, че Биткойн вероятно не е ударил дъното си – поне не и докато мейнстриймът не го обяви за мъртъв. Той ни напомни:

Но не забравяйте, че това не е краят на Биткойн, това е само началото, така че погледнете цялата ценова ос на предишните графики и помнете … до луната.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Стигнахме ли дъно? Фирма за анализи споделя прогноза

Водеща фирма за анализи твърди, че фючърсният пазар на Биткойн (BTC) показва признаци, които преди това са отбелязвали дъната на пазара.

ноември 27, 2022 21:32 1 мин. четене

Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1

Давинчи Джереми, ранен любител на криптовалутите и водещ на канала davincij15 в YouTube, прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) ще нарасне десет пъти през следващия бичи пазар, но предупреждава, че преди това може да се срине още повече.

ноември 27, 2022 20:02 1 мин. четене

Робърт Кийосаки: Биткойн не е проблемът на пространството

Авторът на бестселъра „Богат татко, беден татко“ остава оптимист относно дългосрочните перспективи на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

ноември 27, 2022 17:31 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Ето защо активът ще стане световната резервна валута

С популяризирането на Биткойн виждаме значително движение от страна на крипто ентусиастите за по-широко приемане. 

ноември 27, 2022 13:16 1 мин. четене