НАЧАЛО Биткойн

Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

юни 27, 2018 19:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сериозен спад предстои за Биткойн това лято

Не е тайна, че когато цената на Биткойн отиде някъде, алткойните я следват.

По време на това писане на статията, Биткойн е спаднал с 1,6% през последните 24 часа. Всеки друг alt в топ 10 (с изключение на Tether ) е спаднал с между 4.5% и 7.5% за същия интервал от време.

Изпълнителният директор на ADVFN Clem Chambers вярва, че връзката не е едностранна и че добива на алткойни действително служи за индикация за потенциално движение на цените на лидера на пазара. „Ако имате силен сигнал от алткойновете, тогава има какво се случва под капака на Биткойн „, заяви той пред Forbes, уточнявайки:

Е, има такъв сигнал и това е минната награда. Гледам наградите за мощната карта Nvidia 1080ti, за да получа насоки. В момента тя е паднала от класациите. Няколко седмици назад и картата щеше изкопае $3.50 от Биткойн-еквивалентни алткойни, но в момента ще имате късмет да изкопае $1.50. Това е мигновено предупреждение за мен, тъй като спадът в минните награди е по-бърз от спада в доларовата цена на Биткойн и е в най-ниския край на диапазона през последната година.

Chambers заключи:

 Биткойн е на ръба на друг тежък спад, който очаквам това лято да докара цената надолу до ниското ниво, откъдето е дъното.

Също така, Chambers разглежда Биткойн от историческа гледна точка, като отбелязва, че този мечи пазар не е нещо ново за най-голямата криптовалута. Всъщност, ако погледнете рухванията на Биткойн цената от 2013 г. и 2014 г., можете да копирате и поставите останалите модели на диаграми в много логично дългосрочно ценово предсказване.

Въпреки това, Chambers напомня на инвеститорите, че Биткойн вероятно не е ударил дъното си – поне не и докато мейнстриймът не го обяви за мъртъв. Той ни напомни:

Но не забравяйте, че това не е краят на Биткойн, това е само началото, така че погледнете цялата ценова ос на предишните графики и помнете … до луната.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Анализатор очаква FOMO да тласне Биткойн над $30,000

Крипто стратег, предвидил срива на Биткойн миналата година, твърди, че Биткойн биковете започват да се активизират.

август 18, 2022 11:00 1 мин. четене

Celsius получи разшрешение да продаде добитите си Биткойни

Бизнесът за добив на Биткойн (BTC) на криптозаемодателят Celsius беше спорен въпрос по време на процедурата по несъстоятелност, но фирмата получи одобрение да добива и продава BTC, за да поддържа дейността си.

август 18, 2022 8:23 1 мин. четене

CEO-то на Kraken остава оптимист за Биткойн

Главата на крипто борсата Kraken Джеси Пауъл наскоро заяви пред Bloomberg, че все още е оптимист по отношение на Биткойн.

август 17, 2022 14:26 1 мин. четене

Celsius са загубили средствата на клиентите си в Биткойн позиции

Съобщава се, че платформата за крипто кредитиране Celsius се е опитала да търгува с Биткойн (BTC) на своите потребители малко преди компанията да обяви фалит.

август 17, 2022 13:41 1 мин. четене