НАЧАЛО Алткойни

Сериозен спад на приходите от копаене на Dogecoin през последната година

юни 12, 2022 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сериозен спад на приходите от копаене на Dogecoin през последната година

Dogecoin продължава да се срива, тъй като не успя да задържи подкрепата на нивото от $0.08. Лошата новина е, че цената на Dogecoin все още може да продължи да пада, тъй като мечките изглежда са заобиколили триъгълната структура, която се формира през предходния месец.

С нарушаването на структурата мечките биха могли да вкарат повече капитал, за да спечелят повече от спада на DOGE. Мечата свещ сега пада с главата напред, което засилва увереността на много трейдъри да продължат меча позиция.

Друг силен индикатор за мечи контрол е, че цената на DOGE не успя да премине през нивото от 40 на индекса на относителната сила. Към момента DOGE се търгува на $0.659.

Приходите от добив на Dogecoin намаляват 

DOGE се понижи с над 90% от историческия си връх, изглежда, че е близо до дъното на цикъла.

Приходите от добив на DOGE са намалели с около 80% през последната година, което превръща популярната меме криптовалута в една от най-недоходоносните опции за добив в пространтвото, според платформата за агрегиране на данни и анализ на криптопазара CryptoRank.

Спад от над 70% в рентабилността на добива изобщо не е впечатляващ за опитните трейдъри. И така, подсказва ли това за изчерпване на тенденцията в скоро време?

Цената на DOGE падна до дъно от $0.0646 в последните 24 часа. Това се случи, след като меме криптовалутата бе в тесен търговски диапазон. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн може да експлодира с над 700%, твърди CEO-то на VanEck

Индикаторите сочат към мечи тренд. Към момента на писане на този материал часовият RSI дава нисък отчет от 36.16. 

Няма признаци за изчерпване на тенденцията

Междувременно волатилността на DOGE остава около 88% през последните 30 дни. Всичко това показва, че няма защо да се очаква изчерпване на тренда поне през следващите седмици.

Инвеститорите трябва да обърнат повече внимание на обема, преди да предприемат дълги позиции. След 26 април се наблюдава свободно падане, което показва ниска активност при покупките и продажбите. Интересът на инвеститорите е намалял интензивно в продължение на няколко седмици.

Метриката за социална доминантност в момента се колебае на 4.88%, което показва, че силата на социалните медии е в действие и че хората непрекъснато говорят за Dogecoin въпреки крипто зимата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене

Helium (HNT): Разкриха манипулации на пазара от вътрешни лица

IoT криптовалутата Helium е подложена на сериозни критики заради това, че не е оповестила централизираното си разпространение на токени, разкрито в разследване на Forbes.

септември 28, 2022 11:56 1 мин. четене