НАЧАЛО Други

Руски рапър става официален посланик на TON

ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Руски рапър става официален посланик на TON

Руският музикант и автор на песни Алишер Моргенштерн публично сподели подкрепата си за криптовалутата TON, като стана посланик на проекта.

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"


Моргенштерн става официален посланик на TON


Моргенштерн е изключително популярен рап изпълнител от Русия, който официално се превърна в една от най-големите медийни персони в историята на страната. Още през юли 2021 г. Spotify заяви, че той е станал най-стриймваният музикант от Русия в историята на услугата.


В наскоро издадената си песен, наречена "Защо?", Алишър спомена монетата на Telegram Open Network в един от стиховете. В песента си изпълнителят казва, че е продал всичките си биткойни и вместо това е купил TON.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса


Ден преди да пусне песента, Алишър покани своите абонати да познаят как е похарчил 10 милиона долара като еднократно плащане. Само малцина са предположили, че суперзвездата от Русия е похарчила парите си за криптовалута. На следващия ден Моргенщерн сподели публикация, в която разказва на абонатите си за Toncoin и защо е избрал да инвестира в него.


Частна общност TON


За да подкрепи бъдещото развитие на проекта, Алишър обяви частна общност, която ще бъде достъпна само за потребители, които ще платят 1 TON за влизане. Частният канал на Telegram съдържа ексклузивно съдържание от автора, включително нова песен, която ще бъде пусната за широката публика в полунощ.


В края на публикацията си Алишър сподели, че лично е разговарял с екипа на TON и е решил да подкрепя активно творението на Павел Дуров в бъдеще. Артистът също така каза, че в момента TON се управлява от "най-светлите умове на нашата родина“, визирайки Русия. Според публикацията Алишър ще говори още повече за проекта в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света