НАЧАЛО Други

Руски рапър става официален посланик на TON

януари 15, 2022 13:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Руски рапър става официален посланик на TON

Руският музикант и автор на песни Алишер Моргенштерн публично сподели подкрепата си за криптовалутата TON, като стана посланик на проекта.

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена „Защо?“

Моргенштерн става официален посланик на TON

Моргенштерн е изключително популярен рап изпълнител от Русия, който официално се превърна в една от най-големите медийни персони в историята на страната. Още през юли 2021 г. Spotify заяви, че той е станал най-стриймваният музикант от Русия в историята на услугата.

В наскоро издадената си песен, наречена „Защо?„, Алишър спомена монетата на Telegram Open Network в един от стиховете. В песента си изпълнителят казва, че е продал всичките си биткойни и вместо това е купил TON.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса

Ден преди да пусне песента, Алишър покани своите абонати да познаят как е похарчил 10 милиона долара като еднократно плащане. Само малцина са предположили, че суперзвездата от Русия е похарчила парите си за криптовалута. На следващия ден Моргенщерн сподели публикация, в която разказва на абонатите си за Toncoin и защо е избрал да инвестира в него.

Частна общност TON

За да подкрепи бъдещото развитие на проекта, Алишър обяви частна общност, която ще бъде достъпна само за потребители, които ще платят 1 TON за влизане. Частният канал на Telegram съдържа ексклузивно съдържание от автора, включително нова песен, която ще бъде пусната за широката публика в полунощ.

В края на публикацията си Алишър сподели, че лично е разговарял с екипа на TON и е решил да подкрепя активно творението на Павел Дуров в бъдеще. Артистът също така каза, че в момента TON се управлява от „най-светлите умове на нашата родина“, визирайки Русия. Според публикацията Алишър ще говори още повече за проекта в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене