НАЧАЛО Алткойни

Ръст в търсенето на базирани на XRP продукти

април 29, 2022 16:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ръст в търсенето на базирани на XRP продукти

Изпълнителният директор на Ripple Брад Гарлингхаус казва, че финтех гиганта продължава да се разраства въпреки съдебния процес, заведен от Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).

В ново интервю за Bloomberg Гарлингхаус каза, че Ripple се радва на рекорден растеж въпреки съдебния процес на SEC, в който се твърди, че XRP е ценна книга и осакатява операциите на компанията в САЩ.

Смятам, че идеята XRP, който използваме като валута, да е ценна книга е просто погрешна.

В Съединените щати, XRP, за всякакви цели няма ликвидност. Той е спрян и замразен на повечето базирани в САЩ борси.
Въпреки този факт, миналата година Ripple имаше рекордна година. Продължаваме да се развиваме много бързо в нашите основни продуктови групи. Дори Q1 беше рекордно за нас.

Сега, за съжаление, този растеж почти изцяло идва извън САЩ и ние наемаме хора оттам. Но нашата клиентска база сега е около 95% компании за разплащания извън САЩ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Goldman Sachs ще предлага обезпечени с Биткойн заеми

Изпълнителният директор на Ripple казва, че търсенето на RippleNet е нараснало осем пъти от първото тримесечие на 2021 г. в сравнение с тримесечието, което приключи през март тази година. RippleNet е глобална платформа за дигитални плащания, която в момента работи в повече от 55 държави.

Търсенето на нашия основен продукт [RippleNet], който използва XRP за улесняване на тези трансгранични плащания, нарасна 8 пъти в сравнение с предходната година. Така от Q1 миналата година до Q1 тази година, [търсенето] нарасна 8 пъти. И това е на база, която вече се измерва в милиарди. Така че от наша гледна точка търсенето нарасна [значително].

Гарлингхаус също казва, че SEC прекалява с действията си и следователно намалява конкурентоспособността на Съединените щати и прогонва работни места.

Просто мисля, че е невероятно разочароващо, че тук, в Съединените щати, където сме водили иновации в толкова много различни индустрии, имаме агенция, която превъзхожда и наистина ограничава конкурентоспособността и наемането на хора тук, в Съединените щати.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Global Payments придобиват конкурента EVO за $4 милиарда

Global Payments ще придобие по-малкия си конкурент EVO Payments за близо $4 милиарда в сделка, която ще разшири обхвата на компанията в B2B сектора.

август 8, 2022 17:07 1 мин. четене