НАЧАЛО Други

Робърт Кийосаки отправи ново предупреждение за американските граждани

18.12.2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки отправи ново предупреждение за американските граждани

В постоянните си предупреждения за предстояща финансова криза Робърт Кийосаки, известен с бестселъра си "Богат татко, беден татко", предостави информация за уязвимите инвестиционни продукти по време на пазарен срив.

На 11 декември, Кийосаки публикува в X (Twitter) строго предупреждение относно потенциалното въздействие върху множество пенсионни сметки. Въпреки че призна критиките за предишните си прогнози за финансови кризи, Кийосаки остава решителен.

Предвиждайки, че следващата финансова жертва ще бъде S&P 500, той изтъкна опасността, пред която са изправени милиони 401(k) и IRA, свързани с този индекс. Той спомена за продължаващия скептицизъм към прогнозите му от 1997 г., но категорично предупреди за предстоящия риск за тези инвестиционни портфейли. Той призова за диверсификация към активи като злато, сребро и Биткойн (BTC) за защита на богатството.

Изтъквайки случаи от миналото, Кийосаки припомни своята телевизионна прогноза за срива на Lehman Brothers през 2008 г., посрещната с първоначален смях, но в крайна сметка осъществена. Той направи сравнение с неотдавнашните прогнози в шоуто на Нийл Кавуто по Fox Business за краха на Credit Suisse и потенциалния риск за UBS United Bank of Switzerland.

Позовавайки се на книгата си “Богат татко, беден татко“, Кийосаки припомни на публиката точните си прогнози по време на финансовата криза от 2008 г., като например “Спестителите са губещи” и “Вашият дом не е актив“.

Кийосаки последователно се застъпва за диверсификация на активите, подкрепяйки Биткойн, злато и сребро, като подчертава тяхното значение на фона на постоянните си предупреждения за предстоящи финансови предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

3 акции от портфолиото на милиардера Уорън Бъфет, които да следите

Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не се нуждае от представяне. Той е широко известен със своя значителен и разнообразен инвестиционен портфейл, който включва различни акции.

05.03.2024 9:00 2 мин. четене

БРИКС ще задмине Запада по икономическа сила според президента на Русия

По време на неотдавнашна реч пред Федералното събрание на Русия президента Владимир Путин изтъкна една забележителна тенденция.

05.03.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Тази държава отказва да се присъедини към съюза

Министерството на външните работи на Мексико наскоро отговори на спекулациите относно потенциалния интерес на страната относно присъединяване към групата БРИКС, която се състои от нововъзникващи икономики.

04.03.2024 20:20 2 мин. четене

5 акции, които да избягвате на фона на икономическото състояние на САЩ

Въпреки че в момента пазарите на акции в САЩ са на исторически високи нива, инвеститорите трябва да бъдат предпазливи.

04.03.2024 16:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.