НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки очаква още спад за Биткойн и икономически крах

май 14, 2022 13:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки очаква още спад за Биткойн и икономически крах

Авторът и бизнесмен Робърт Кийосаки каза, че цяло поколение американци е изправено пред бъдеще с безпрецедентна икономическа болка.

В нова кръгла маса за състоянието на глобалните пазари Кийосаки посочва трайната инфлация и недостига на социално осигуряване и финансиране за медицинско обслужване като ключови фактори, които според него ще удрят огромен брой бейби бумъри.


“Най-големите губещи са хората, които никога не губят. Това са хората, които седят на своите 401k в момента. Моето поколение. Предишното поколение. Те са изправени пред сериозни проблеми…

Бейби бумърите ще бъдат най-големите губещи, защото са научени да не правят грешки и все още не са губили. Изкараха го толкова лесно. Когато те влязоха на пазара през 70-те години, фондовият пазар се разрастваше, пазарът на жилища започна да се развива. САЩ излязоха от златния стандарт през ’71. Така че бейби бумърите ще получат най-големия обстрел от цялото поколение. Наистина е тъжно. Виждам, че идва.”


Авторът на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко” каза, че усеща възможност след скорошния спад на Биткойн (BTC) до нива, невиждани от края на 2020 г.


Кийосаки твърди, че падането на Биткойн до ново 52-седмично дъно от около $26,700 по-рано тази седмица е “страхотна новина”.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Върховният съд в Шанхай обяви Биткойн за виртуален актив с икономическа стойност, защитен от китайския закон

Следователно той каза, че водещият крипто актив може да падне още до $20,000, но очаква Биткойн да намери силна подкрепа на ценово ниво от $17,000.


В този момент Кийосаки каза, че планира да се гмурне на пазара с пълна газ.


“СРИВ НА БИТКОЙН. Страхотна новина. Както беше посочено в предишни туитове, чакам Биткойн да падне до $20,000. След това ще изчакам тест на дъното, който може да бъде $17,000. След като разбера, че дъното е стигнато, връщам назад камиона. Сривовете са най-доброто време за забогатяване. Пазете се.”


Биткойн се търгува около $29,500 към момента на писане, около 55% под рекордния връх от около $69,000, достигнат през ноември 2021 г.

По-рано тази седмица авторът каза, че вярва, че Биткойн ще надделее поради това, което смята за некомпетентност на висшите нива на федералното правителство на САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн миньорите продадоха масивни количества BTC

Изглежда Биткойн миньорите са разпродали значително количество монети.

август 19, 2022 20:24 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

$70 милиарда напуснаха пазара – Биткойн пада под $22,000

Пазарът на криптовалути регистрира отлив на капитал, който намали печалбите, реализирани през последните седмици.

август 19, 2022 13:32 1 мин. четене

Биткойн в момента е „евтин“, твърди експерт от Fidelity

Ръководител на гиганта в сферата на финансовите услуги Fidelity Investments смята, че в момента Биткойн е изгодна сделка.

август 19, 2022 11:34 1 мин. четене