НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Робърт Кийосаки очаква още спад за Биткойн и икономически крах

МАЙ. 14, 2022 13:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Робърт Кийосаки очаква още спад за Биткойн и икономически крах

Авторът и бизнесмен Робърт Кийосаки каза, че цяло поколение американци е изправено пред бъдеще с безпрецедентна икономическа болка.

В нова кръгла маса за състоянието на глобалните пазари Кийосаки посочва трайната инфлация и недостига на социално осигуряване и финансиране за медицинско обслужване като ключови фактори, които според него ще удрят огромен брой бейби бумъри.


“Най-големите губещи са хората, които никога не губят. Това са хората, които седят на своите 401k в момента. Моето поколение. Предишното поколение. Те са изправени пред сериозни проблеми...

Бейби бумърите ще бъдат най-големите губещи, защото са научени да не правят грешки и все още не са губили. Изкараха го толкова лесно. Когато те влязоха на пазара през 70-те години, фондовият пазар се разрастваше, пазарът на жилища започна да се развива. САЩ излязоха от златния стандарт през '71. Така че бейби бумърите ще получат най-големия обстрел от цялото поколение. Наистина е тъжно. Виждам, че идва.”


Авторът на книгата за лични финанси “Богат татко, беден татко” каза, че усеща възможност след скорошния спад на Биткойн (BTC) до нива, невиждани от края на 2020 г.


Кийосаки твърди, че падането на Биткойн до ново 52-седмично дъно от около $26,700 по-рано тази седмица е “страхотна новина”.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Върховният съд в Шанхай обяви Биткойн за виртуален актив с икономическа стойност, защитен от китайския закон

Следователно той каза, че водещият крипто актив може да падне още до $20,000, но очаква Биткойн да намери силна подкрепа на ценово ниво от $17,000.


В този момент Кийосаки каза, че планира да се гмурне на пазара с пълна газ.


“СРИВ НА БИТКОЙН. Страхотна новина. Както беше посочено в предишни туитове, чакам Биткойн да падне до $20,000. След това ще изчакам тест на дъното, който може да бъде $17,000. След като разбера, че дъното е стигнато, връщам назад камиона. Сривовете са най-доброто време за забогатяване. Пазете се.”


Биткойн се търгува около $29,500 към момента на писане, около 55% под рекордния връх от около $69,000, достигнат през ноември 2021 г.


По-рано тази седмица авторът каза, че вярва, че Биткойн ще надделее поради това, което смята за некомпетентност на висшите нива на федералното правителство на САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света