НАЧАЛО Прессъобщения

Robinhood отново се “меси” в акциите на GameStop, инвеститорите се насочват към инвестиции без борсов посредник като PlayDoge

04.06.2024 12:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood отново се “меси” в акциите на GameStop, инвеститорите се насочват към инвестиции без борсов посредник като PlayDoge

Robinhood наложи ограничения върху покупките на GameStop (GME) след внезапен скок в стойността на меме акциите.

Това събитие подчертава уязвимостта на традиционните финансови платформи към внезапни колебания, причинени от влиятелни фигури като Кийт Гил (известен като Roaring Kitty). 

В същото време, ICO-та като PlayDoge се очертават като потенциална “скрита възможност” за инвеститорите, търсещи алтернативни и по-малко ограничени инвестиционни възможности.

Купете PlayDoge

Какво означава забраната за търговия на GME акции?

Robinhood наложи ограничения върху търговията с акции на GameStop (GME) след като Кийт Гил, известен като Roaring Kitty, разкри значителна инвестиция в компанията. Новите правила позволяват търговия на GME акции само в рамките на 20% от референтната цена от $22.99 по време на извънработно време. Това означава, че поръчки за покупка над $27.59 или продажба под $18.39 няма да бъдат изпълнявани през нощта.

Тези ограничения дразнят много инвеститори, тъй като показват как брокерите могат да лимитират своите клиенти. Това повдига въпроси за прозрачността и свободата на търговия в традиционните финансови платформи. Такива ограничения често подтикват инвеститорите да търсят алтернативни инвестиционни възможности, включително криптовалути.

Криптовалутите, особено тези в меме сектора, като FLOKI и Dogwifhat, се движат позитивно, привличайки вниманието на инвеститорите. Това се дължи на по-малко ограничения и на възможността за значителни печалби. ICO-та като на PlayDoge предлагат нови възможности за инвеститорите, които искат да избегнат традиционните брокерски ограничения и да се възползват от потенциалния растеж в крипто сферата.

Как може да се намеси PlayDoge в цялата истерия?

PlayDoge може да се намеси в цялата истерия около ограничаването на търговията с акции на GameStop (GME) чрез предоставяне на алтернатива за инвеститорите, които търсят нови възможности и по-малко ограничения. С над $1.7 милиона събрани досега и текуща цена от $0.00502, PlayDoge демонстрира значителен интерес и доверие от страна на крипто общността. Този проект съчетава забавлението от грижата за виртуални домашни любимци с финансови стимули, привличайки както геймъри, така и инвеститори.

В контекста на текущите ограничения, наложени от традиционни брокери като Robinhood, PlayDoge предлага свобода и гъвкавост, които липсват на много от тези платформи. В меме сектора, където криптовалути като FLOKI и Dogwifhat се движат позитивно, PlayDoge има шанс да се намести като водеща инвестиционна възможност. Това се дължи на по-малко ограничения, по-голяма прозрачност и потенциал за високи възвръщаемости чрез стейкинг и участие в играта.

PlayDoge съчетава носталгията по класическите виртуални домашни любимци с модерни блокчейн технологии, предоставяйки уникален “Play-to-Earn” модел. Този модел не само забавлява, но и предлага реални финансови стимули за играчите. Инвеститорите, разочаровани от ограниченията на традиционните платформи, могат да видят в PlayDoge привлекателна алтернатива, която комбинира забавление и печалба.

Какъв е потенциалът на PlayDoge?

Потенциалът на PlayDoge е трудно да се предскаже, но някои анализатори смятат, че има възможност за значителен ръст след края на предварителната продажба. Според тези анализатори, PlayDoge може да достигне ръст от 400-500%

Този оптимизъм се основава на успеха на други крипто игри и меме криптовалути, както и на текущия интерес към проекта. PlayDoge съчетава забавлението от грижата за виртуални домашни любимци с реални финансови стимули чрез “Play-to-Earn” модела. Със събрани над $1.6 милиона досега и текуща цена от $0.00502, PlayDoge показва значителен потенциал за привличане на инвеститори и геймъри.

Как да закупя PlayDoge?

За да закупите PlayDoge токени, следвайте тези лесни стъпки:

  1. Посетете сайта: Отидете на официалния уебсайт на PlayDoge.
  2. Свържете крипто портфейла: Логнете се и свържете вашия крипто портфейл (например MetaMask).
  3. Изберете количество: Въведете броя токени, които искате да закупите.
  4. Завършете транзакцията: Потвърдете покупката и завършете транзакцията.

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.